Äntligen sommarlov ;D

Ja venne hur tentan gick men det kändes inte uruselt men inte heller grymt bra så håll en tumme för att jag fick G! Nu har jag sommarlov, såååå gött!!! Skulle egentligen vart ute på Tylösand nu o spelat minigolf men jag skippade det, för jag har ju skjutit upp städningen o packingen för att jag pluggat så mkt hehheheh... Trist att jag missar golfen m flickorna men det är o andra sidan första gången jag missar ett jippo m tjejerna ;D Nu har jag iaf städat o packat så Josefine kommer o hämtar mig snart,  ska picknicka m mina underbara flickor på Tylösand, såååååååå härligt! Sen blir det utgång o by by gråtkalas kan jag tänka mig, snyft kommer sakna er sjukt mkt i sommar ska ni veta! Jajjaja om jag ska ta o bättre på sminket lite innan Josefine kommer!

Hoppas ni har en alldeles alldeles underbar dag!

Over and Out!

Snaaaart sommarlov ;D

Jag klev jue upp tidigt imorse dvs 7.45, det är vääääldigt tidigt för mig vill jag lova, men det e la lika bra att vänja sig eftersom jag i sommar börjar jobba kl 7 på morgonen :D Sen dess har jag pluggat, hunnit ta mig en powernap, o haft/blivit förhörd på telefon av Lisa, tänk om man kunde få göra tentan ihop skulle vara mkt bättre :) Jag vill ut, solen strålar ute medan jag sitter inne o häckar m massa litteratur blääääääää.... Snart ska jag bege mig in till stan o inhandla alkohol, måste även panta den jäkla panten jag har här hemma, kan jue inte stå över sommaren! För de små slantarna ska jag nog ta o handla mig lite tentagott! Jag försår inte varför man ska behöva ha denna fruktansvärda ångest inför en tena, det är jue inte värre än att man får göra om den. Jag har bara blivit U på en tenta sedan utbildningen startade, väldigt bra av mig tycker jag, den gamla Sandra var minsann inte så flitig. Det e jue snart 2 år sen jag började plugga jisses amalia vad tiden går fort när man har roligt! Nej nu ska jag ta o läsa anteckningarna en gång til o sedan göra mig iordning lite grann! Ikväll ska jag jue oxå på Högskkolefesten, ska bli skoj, tänkte ta m mig kameran o fota en massa så ni får se vad vi roade oss m ;D!

Over and Out!

God morgon!

Det här är första gången jag kan skriva God morgon eftresom det är morgon för vanliga männsikor! Jag är uppe, frågan är bara hur vaken jag är... Ska ta o sätta igång o pluggeliplugga nu, gud nåde dig lilla hjärna om du inte tar in all information du behöver!

Vad häder idag?
Plugg som bara den heeela förmiddagen, tvättning kl 12, tror jag det var. Ska möta upp Goofy i stan vid 15 tiden för inhandling av alkohol tills imon, sen ska vi hem till mig för att ha ett litet förhör på varandra! Ikväll ska jag till skolan m mina fina flickor en sväng, det är nämligen ngt firande, vi ska få mat o dricka, trevligt! Venne hur länge jag blir kvar i skolan efetrsom tenatan är imon men man måste jue få sig ett liten avbrott i pluggandet! Ja sen blir det hem o banka in den sista informationen i skallen, pls pls låt mig klara tentan!

Vad ska ni roa er m idag era rumpnissar?

Over and Out!

Piss vare skit vare lingondricka....

....som min samo (farmor) skulle sagt! Fy ont i magen, knäpp i skallen o ångest som heter duga...Mitt hjärta frågar min hjärna (återigen) why why why, jag har jue sagt åt dig så måååååååånga gånger förut! Ja jajajaj jag vet att jag borde börjat plugga tidigare och mer är vad jag gjort får hjärtat får till svar! Inser jag hur usel jag är? Nja tveksamt, känslan börjar dock växa sig starkare, imon kommer det inte bli skoj, stress stress o åter stress! Varför kollade jag på säsongsavslutningen av Greys som dessutom var ett dubbelavsnitt? Varför målade jag naglarna? Varför har jag pratat en massa i telefon o beklagat mig istället för o plugga????? Blir inte klok på mig själv! Nej nu ska jag läsa igenom anteckningarna en gång till, innan det blir sängen, imon ska jag ta mig tusan kliva upp 7.30 hur jäkla trött jag än är o där med basta! Kankse borde be till gud, inget jag vanligtvis gör men vid tillfällen som dessa kan det jue kankse löna sig lr vad tror ni?

Sov gott o dröm sött mina rumpnissar!

Over and Out!

Fundering.

Jag är en ärlig o rak människa, jag säger saker som jag tycker o tänker, vilket kankse inte alltid är det bästa. Detta gör jag för att jag är sån som person o det är personlighetsdrag som jag anser är väldigt viktiga. Ska jag vara någon annan än den jag är? Människor kan anse att det är jobbigt o veta saker om sig själv som man innerst inne är medeveten men som man bara vill gömma undan. Jag säger inte saker för att såra eller vara elak, jag gör det oftast för att jag bryr mig väldigt mycket om personen eller för att jag tror att vetskapen om saker o ting kan förändra en människa till det bättre. Är det fel? Jag har sårat många människor i mina dagar, dels för att de inte klarat av ärligheten dels för att jag varit jävlig rent ut sagt! Tänk om man kunde få veta vad ens vänners innersta tankar var om en själv, jag skulle vilja veta, för att som sagt anser jag att man växer av kritik! Mycket konstigt snurrar i mitt huvud ibland ska ni veta, nu fick ni ta del av lite av det!

Over and Out!


What a day...

Har precis kommit hem, har varit o tränat m Goofy var svettigt o jobbigt vill jag lova, så alltså träing i en timme + att det sammanlagt blir 30 min promenix fram o tebax, det är bra för min kropp ;D Hahhahahah nu undrar ni säkert vad jag skrattar åt o det ska jag minsann  berätta för er mina vänner. Jag skickade jue m Maja massa saker hem i helgen som var, bland dessa saker fanns mina träningskor, jag har ett par gympadojor kvar här i Halmstad som jag då fått träna i, men dem o mina fossingar kommer inte så bra överens så skorna har gett mina fötter sjuuuuk skoskav, blåsor o grejer inge skoj alls. Så idag begav jag mig in till HM o köpte mig ett par flippflopp. Så dem bar jag när vi begav oss till P-parken,när mina fötter alltså släpptes lösa utbrast jag "What a relief " varpå Josefine undrade o frågar "vaddå Water Leif " Hhahahhah ja kanske inte så kul för er o läsa detta nu kom jag på, men det var mkt skoj när det hände! Så jag har alltså legat i P-Parken m Goofy o Josefine idag, lite pluggande blev det nog iaf, men även mkt gluttande på folk! Resten av kvällen ska jag plugga, men jag måste nog oxå börja förstäda, för dagarna fram tills sön/mån kommer springa iväg!


Over and Out!

Kärlek...

Jag o Josefine satt igår o o pratade på slutet på våran utbildning o att den inte ligger alltför långt fram in i framtiden... Jag blev nästan gråtfärdig, fy ush o tvi!!!! Inte för att jag då är färdig lärare utan för att jag har träffat så underbara människor i Halmstad som det i mitt hjärta finns väldigt mkt kärlek till.

Nu ska jag strax bege mig in till stan för att köpa en par flippflopps på HM o sen ska jag träffa två av mina kära, underbara, ovärdeliga flickor, Josefine o Lisa, kärlek i massor till er!

Vad ska ni roa er m idag era rumpnissar?

Over and Out!

Grym, Grymmare, Grymmast!

Ja det är precis vad jag o (Josefine) varit idag! Klev upp m tuppen imorse dvs 6.45 o jobbade mellan 8-11.30, var mkt lärorikt, första gången jag varit på en kommunal förskola! Tänkte bjuda på en dagens dialog:
En liten flicka i 3-4 års ålder klappar på min arm o säger " Du.... man får faktiskt inte måla på sig!"
Jag funderar en stund innan jag inser vad hon menar o säger m ett stort leende på läpparna "Jag har inte målat på mig, jag föddes m såhär brun hy o färgen går inte bort" Flickan tittar lite skeptiskt på mig en stund, med en min som sa mig att hon nu var väldigt förundrad! Hhahhahaha barn kan verkligen vara alldeles underabara ibland!

Ja efter jobbet så åkte vi hem till Josefine o placerade oss i solen på hennes baksida m massssssssa plugg, cola o lite gott ;D Vi pluggade o pluggade o pluggade.... Vi tog en liten paus i pluggandet o begav oss till flygstaden för att inhandla tillbehör till en räkmacka som kom att bli våran middag, mumsfillebabba! Efter middagen så försåg Josefine oss m varsit glas rosevin m en skvätt fanta i o vi fortsatte pluggandet, ja vi satt heeela kvällen o pluggade, kom just hem! Ja jisses sikken lååång dag, jag hoppas nu verkligen att det satt sig mkt kunskap i min hjärna!

Vad händer imon?
Imon så ska jag, Goofy o Josefine spendera dagen i PP-arken m plugg o sooooool, sen så ska jag o Goofy även ta o träna ;D

Ja till er som tror att min sjuukt dåliga stavning o svenska i detta inlägg  beror på att jag antigen är full, invandrare eller gör det för att irritera någon så kan jag bara säga, blääääääääääääääää på er..... Jag e bara sjuuukt slut i skallen, o det är för att jag pluggat alldeles för mkt o sovit alldeles för lite ;D

Nej nu ska jag ta o krypa till kojs,kommer sova som en prinsessa inatt! Sussa sött era rumpnissar!


Over and Out!

Sovtajm!

Jag är ganska nöjd m mitt pluggande idag, jag har lagt ner ett par tiimmar på det o då har jag varit rätt flitig tycker jag nog allt, men det är jue det där, har min skalle varit flitig o tagit in all information? Hur ska man veta det?!

Imon ska jag upp m tuppen ska jue jobba på en förskola mellan 8-11.30, tillsammans m Josefine o Cissi, ska blir riktigt skoj, det som ska blir mest skoj är nog allt att få se hur Josefine o Cissi tar på sig förskollärarrollen, när vi har VFU så är vi jue ensamma o vi får aldrig en chans att se hur våra klasskamrater arbetar, men det ska jag jue få göra imon o dessutom få betalt för det, kan det blir bättre ;D Efter jobbet så ska jag o Josefine roa oss m att pluggeliplugga i solen på hennes baksida, hon har nämligen trädgård o grejer e avvis så det heter duga ;)

Sweet dreams mina vänner!

Over and Out!


Riktigt skoj!

Just hemkommen från Friskis, riktigt skoj var det minsann, inte så jobbigt för mina muskler men sjuuuukt jobbigt för min kondition så det är precis som jag vill ha det ;D Så jag o Goofy ska dit igen på torsdag! Det blir allra sista gången jag roar mig i en träningslokal på heeela sommaren. Nästa vecka ska jag jue bosätta mig hos min kära mor o far så då blir det en annan slags träning, tänkte gå upp varje morgon o simma ett par längder i poolen o sen har de jue Otis (hund) så det kommer bli en hel del promenixer! Nu hade jag tänkt att äta Carbonara o kolla på ett avsnitt av Greys, sen så ska jag ta o fortsätta pluggeliplugga, ska nog köra på Goofys taktik o inte bara läsa utan skriva oxå kan sätter sig kankse mer då, håll en tumme ;D

Over and Out!

Allting är jue realtivt...

....Pluggat har jag jue gjort läst "handoutsen" och mina anteckningar tre gånger, men hur mkt har egntligen satt sig i min skalle, inget känns det som snyft..... Jag borde dessutom klivit upp tidigare än vad jag gjorde idag o inte tagit mig en tupplur på en timme, illa illa..... Tur att det finns omtentor, jag är jue inte ett dugg motiverad just nu vill ha sommar!!! Ja nu ska jag strax svida om o ta o promenera bort mot Friskis, ska bli skoj o jobbigt hoppas jag! När jag kommer hem sen, blir det duscha, äta o pluggeliplugga en jäkla massa!!!

Over and Out!

PS. Min slutkläm Over and Out betyder att det efter att ni läst mitt inlägg ska kommentera, inte många som har förstått det verkar det som. DS.

Recept på dagens måltid.

Fy min stackars mage e nu vääääldigt hungrig, den har nämligen bara fått sig en kopp te o ett äpple idag, det går jue an när man e hemma o ej rör på sig ;D Men jag får nog allt ta o titta om jag hittar ngt att äta på strax, först tänkte jag bjuda er på en mumsig måltid som jag avnjöt förra veckan:

Rödvinsmarinerad grillad kyckling m klyftpotatis, fetaostsallad och vitlökssås, för 4 pers.

Kycklingen:
6 kycklingfiler
2 påsar Santa Maria rödvinsmarinad

Lägg kycklingfilerna i marinaden helst dagen innan den ska tillagas, om du vill kan du även tillsätta grillkrydda. Detta görs för att få en saftig smak av rödvinsmarinaden. Låt den ligga i kylen över natten, ungefär en timme innan du ska grilla bör du lägga kycklingen i rumstempratur! För att få en fin grillyta på filerna grilla dem ett par minuter på varje sida kom dock ihåg att spara marinaden, lägg sedan filerna i foliopaket om två o två o häll i rödvinsmarinaden. Sedan är det bara att placera paketen på grillen i ungefär 20 min, men öpppna och skär i kycklingen för att vara på den säkra sidan ;D

Potatisen:
10 mellan stora potatisar
      Olivolja
      Diverse kryddor

Sätt på ungnen på 200 grader.Tvätta potatisen, men skala den inte! Skär den i klyftor och placera dessa på en ungsfastplåt. Häll över olivolja efter smak och tillsätt kryddor som du tycker om! Jag brukar använda lite allt möjligt, havssalt, örtkryddor och peppar. Hur länge potatisen bör vara inne i ugnen varierar beroende på ugn, och hur mkt färg man vill att potatisen ska få etc. Jag tycker dock om krispiga och färgrika klyftisar så jag brukar ha dem inne minst 30 min.

Fetaostsallad:
Jag tänker inte skriva ngt recept på sallad, för det tror jag att alla kan. Man tycker jue om helt olika saker så man får göra sig en god sallad som faller en i smaken!

Vitlökssås:
1 Stor burk lätt creamfraice
2 Köttbuljongtärningr
2-3 Vitlöksklyftor

Häll creamfraicen i en katrull och smula i köttbuljongen och pressa i vitlöken. Låt sedan detta koka upp under omrörning, klar att serveras då det inte längre finns några buljongklumpar kvar ;D

 

Ja, vad gillade ni detta då? Det var riktigt gott vill jag lova, kommer att tillagas flera gånger på min grill i sommar!  Nu skrrrrrriker min mage så, njut i tanken av måltiden lr varför inte laga till den det är rätt lätt faktiskt, kycklingen o potatisen sköter sig jue rätt bra själva på grillen respektive i ugnen! Och man behöver jue inte låta kycklingen ligga i marinad ett dygn, men det blir mkt godare då ;D

Ha en fortsatt bra dag mina vänner!

Over and Out!

Soliga Tisdag!

Härliga underbara bästa sol, jag älskar dig! Ja idag hade jag tänkt att jag skulle kliva upp vid 9 o börja dagen m en promenix, men som vanligt var min självdiciplin inte m mig, men o andra sidan så gick jag jue en massa igår så.... Pluggelipluggade på riktigt bra i går, så jag belönade mig m att kolla på några avsnitt av Gossip Girls o Greys Anatomy så klockan hann bli strax efter 2 innan jag kröp till kojs.

Vad händer idag?
Jag skulle veeeerkligen vilja ligga ute o plugga men jag får jue ingenting gjort när jag gör det så jag får stanna inne :( Ja det blir alltså en massa plugg idag, hoppas att ngt fastnar i mitt huvud! Goofy hade skickat sms i morse o frågade om jag ville m på Friskis, man fick tydligen ta m sig en vän GRATIS, o gratis är gott så det ska jag självklart göra, jag har aldrig varit på ett friskispass så det ska blir spännade! Nej om jag ska ta o sätta igång m mitt pluggande nu.....

Hoppas ni får en underbar dag i solen, njut när ni kan ;D

Over and Out!

Åååååååå så överskattat!!!!!!!

Kom hem för en stund sedan, har varit skoj o lärorikt o jobba idag, jobbade mellan 8.15 och 12.30 så några hundringar extra i kassan iaf. Gick även halva vägen hem, men fick ont i fötterna av mina nya skor så det blir till o ge sig ut o jogga lr promenera lite senare! Resten av dagen ska jag roa mig m o pluggeliplugga, kan den som tagit min motivation vara snäll o ge tebax den, TACK!

Josefine ringde när jag var på väg hem o frågade om jag ville jobba på onsdag mellan 7.30- 11.30 tror jag att det var, göttans m lite mer pengar, och det har dessutom ingen inverkan på pluggandet eftersom jag förmodligen inte skulle klivit upp förräns 12 tiden :D

Vad ska ni roa er m idag?

Over and Out!

Go Nattsi Battsi ;D

När trollmor har lagt de elva små trollen o bundit fast dem i svansen, då sjunger hon ..... Ho ajajajaj buff ho ajajajaj buff ho ajajajaj buff buff buff! Den brukade min mormor sjunga när jag var liten....Ja, nu hade jag tänkt att gå o lägga mig, ska jue upp m tuppen imon o jobba, ska bli mkt roligt. Dåligt att ingen hade lust och hjälpa mig o ta reda på avståndet mellan centrum o Bäckagård, så nu får jag chansa på hur lång tid det kommer att ta o cykla, tänkte att det iaf inte kan ta mer än 30-40 min så.... Men om ni bara kunde hjälpt mig som jag så snäääällt bad om hade jag kunnat sovit några extra värdefulla morgonminuter men nej nej, behåll infon för er själva ;D Kommer vara tomt o kallt i min säng i natt ;(

Sussa sött era små troll!'

Over and Out!

Sommarlov skulle sitta fint!

Nu har Maja åkt hem, lr ja hem o hem, han skulle till Jönköping och jobba! Sikken underbar helg vi haft! Igår så åkte vi till Båstad och åt glass och tittade på folk ;D Det var första gången som vi såg Båstad, vilken idyll vi blev kära bägge två, skulle tagit massa kort var det tänkt men batterierna i kameran räckte bara till ett kort och det var på Maja vid en tennisbana så den får ni tyvärr inte se... På kvällen så åt vi "tapas" och tittade på Eurovision, mysigt! Idag så har vi varit och spelat minigolf sååå sköj :)

Jag har skickat m Maja massa saker hem för sommaren, inte lätt och packa för en hel sommar måste jag säga, så nu är klädutbudet för sista veckan i Halmstad innan sommaren begränsat! Men det ska nog gå ;D Ångrar iof redan nu att jag skickade m honom ett visst par skor men men.... Jag längtar vääääldigt mkt tills i sommar nu, har ingen motivation alls till o pluggeliplugga för salstentan i ledarskap på lördag!

Vad händer i veckan?
Imon ska jag jobba i min suuuuper goa 5-6a, dock bara fyra timmar men ska bli gött, jag hade tänkt att jag skulle cykla dit, nån som vet hur lång tid kan ta o cykla från Halmstad City ;D till Bäckagård? Sen så kommer jag spendera resten av dagen m näsan begravd i kurslitteratur. Ska bli härligt väder i veckan så jag hoppas på att Goofy vill sitta m mig i PP-arken o pluggeliplugga, gäller bara att jag har lite självdiciplin då o inte roar mig m annat :) Ja, jag kommer nog inte göra så mkt annat än o plugga i veckan. På fredag ska vi dock på ngt galej på skolan, och på lördag är det jue tentaskrivning o sen på kvällen ska jag umgås m mina underbara Halmstad brudar en sista gång innan alla försvinner på sitt, kommer sakna er väääääldigt mkt ska ni veta! Men tio veckor går fort ;D

Ojjoj vad klockan springer i väg, måste skynda ner till tvättstugan nu!


Over and Out!


Strålande lördag!

Filåt mina vänner för att det blev dålig uppdatering igår, men det var faktiskt inte mitt fel! Nämligen så att jag inte kunna logga in på min blogg, men nu gick det prima och den är dessutom flyttad!

Igår så roade jag mig m o pluggeliplugga, städa och sedan så var jag hemma hos Josefine och drack öl och filosoferade i solen, vi hade även satyg för oss mkt roade, har nästan lite dåligt samvete ;D! Maja kom och hämtede mig hemma hos Josefine vid 22 tiden så då åkte vi hem och åt läcker räkmacka och drack varsin öl!

Maja klev upp m tuppen och är just nu ute och cyklar, han går verkligen in för Vättern runt! Jag o andra sidan är lite av en slöfock så jag gick just upp ;D. Idag så ska vi åka till Båstad och äta glass och njuta av det underbara vädret, sen ikväll så blir det en romantisk middag och Eurovision ;D!

Blir nog inte så mkt uppdatering i dag heller måste njuta av det fina vädret och att min darling är här!

Hoppas ni får en alldeles alldeles underbar helg m massor av sol min vänner!


Over and Out!


Solen skiner ;D

Just hemkommen från ett träingspass, blev löpning, gång och magträning gött! Solen skiner ute och det är nog ta mig tusen 20 grader, och klockan e ju bara 10, så det kommer bli riktigt gött väder i dag skulle jag tro! Trist bara att jag inte kan njuta av det, måste nämligen städa och pluggeliplugga en massa, har salstenta om en vecka, helt sjukt hur fort denna termin har gått, i höst har jag bara tre terminer kvar , kommer gå väldigt fort!

Hoppas ni får en alldels alldeles underbar dag mina vänner!

Over and Out!

Är det nu man ska sova?!

Ja här sitter jag i min ensamhet, lite små lullig o inte trötter alls, lr jo jag är säkert det egentligen men känner inte av det! Borde verkligen ta o pallra mig i säng för jag ska jue upp m tuppen imon o träna! Jag läääängtar ngt otroligt tills imon , inte för att jag ska träna dock ;D imon kommer min Maja, jag är så stolt över oss, vi e grymma har i höst klarat av två års förhållande på distans o ni ska veta att det har inte alltid varit en dans på rosor, men vår kärleken övervinner allt! Jag älskar dig min skatt du e det bästa som finns, min egen lille snuttegubbe, min konstiga andre hälft, du e grym, du är bäst och framfröallt jag är för dig det bästa som finns, vad skulle jag göra utan dig? Finns inga ord som någonsin kan beskriva hur mycket du betyder för mig!


Over and out, maby.....

Summan av kardemumman!

Ja som sagt blev det inte så mkt bloggande idag, hann inte ens m det eventuella blogginlägget hos Johanna, vi var nämligen ute och gick en sväng o sedan var vi o spelade två partier "Air Hockey" tror jag att det heter, sen var det bara att traska hem till Johannas stuga och sätta igång m slingorna som skulle bli av i hennes hår! Ååååå herregud sikken pers, fy det var läääänge sen jag var så nervös som jag var när jag skulle slinga frökens hår, började i hårbotten eftersom det var mörkast där, o sen fortsatte jag m sidorna o sedan resten av håret, men guuud det var jue alldeles för lite färg även fast det var inhandlat två förpackingar färg, men Johanna som e världens goaste och positivaste böna försökte lugna mig, "nej nej, lugn Saandra det har bara torkat" Och jag som är världens hystetiskaste o hettsigaste böna på jorden var jue sjuuukt orolig! Men resultatat måste jag säga blev över mina dåvarande förhoppningar! Är ändå lite orolig för att damen e aninges missnöjd ;D Ja sen kom iaf Josefine o då var det dags att laga till en musmsig måltid, som jag skrev i går så blev det rödvinsmarinerad kyckling file m klyftpotatis o sallad o hemmagjord vitlökssås, det smälte i munnen vill jag lova, vi ska göra om denna måltid i höst :)  Och vill ni ha bild och recept på måltiden så vet ni vart det ska kommenteras :) Mätta o belåtna hade klcokan slagit 21 och Cissi gled in, nu var det dags för Eurovision kvalet m Perelli o som många av er redan vet gick hon vidare, visst jag har mina personliga åsikter om henne men men låten e jue bra, mina andra favvisar Turkiet och Georgien tror jag att det var gick jue oxå vidare så jag är nöjd ;D Imon så ska det tränas, pluggelipluggas och det bästa av allt min älsking kommer, som jag längtat efter dig! Nu tänkte jag bjuda er på lite bilder från kvällens bravader!







Jag har även tagit fiiiiina bilder på maten vi åt, men ni vet vad som gäller om jag ska bjuda på de bilderna! Ja resultatet på slingorna är kankse inte det bästa på bild men det syns mer i verkligheten! Och vill avslutningsvis säga att jag vara smänre än smäst m min staving och särskrivining i detta inlägg men jag har o andra sidan druckit nästan en hel vinare och sen så har jag jue faktiskt bloggat så ni får vara nöjd iaf!



Suusa sött era hallonmumrikar!


Over and Out!

Pls don`t leave me!

Nu är det snaaart dags att gå o sova för fröken Anderstedt, väntar bara på att mitt nagellack ska torka! Venne egentligen varför jag väntar för att hur länge man än väntar så lyckas det alltid bli bucklor och annat shit i det när man sover, sjuuukt irriterande!

Två utan mina allra bästa vänner har problem m hur jag skriver, dvs särskrivningar och stavfel men jag vill bara säga er en sak; Älska mig för den jag ärrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Imorn kommer det inte bli så mkt bloggande av mig, har ännu en fullspäckad dag, skola mellan 9-14,30 sen så ska jag hem till Johanna o färga hennes hår, blev inte av idag, jag är nog ännu mer nervös nu tror  jag men jag förstår inte varför har ju gjort det x-antal gånger på mig själv, Maja och mina syskon men men.. Blir kvar hos Johanna heeeela kvällen för att jag ,Johanna och Josefine ska ha en romantisk middag ;D, sen så ska vi kolla på hur det kommer att gå för Perelli i Eurovision kvalet, då kommer även lilla Cissi joina oss ;D Ja det är just därför det inte kommer bli så mkt bloggande, hinner nog m ett litet inlägg hos Johanna panna iaf, om jag (ni) har tur :)

Sov så gott, mina vänner!


Over and Out!


HomeComing Queen....

Ja nu är jag hemma, har varit en dag i hetsets tecken må jag säga! Dagen blev jue inte riktigt som jag tänkt mig, ingen träing i morse och ingen promenix m Johanna heller utan i stället så lyckades jag smälla i mig 2 glassar, fy sikken ångest jag har nu, men det var riktigt mumsigt vill jag lova! Den ena var en sandwich som avnjutas i Goofys sällskap i PP-arken ;D Den andra var en i "hemagjord" våffla m en kula hallonsorbe och en kula pecankola som avnjöts på Stora Torg m Johanna! Ja sen så har jag tillsammans m Josefine roat mig m o plugga ikväll, gick riktigt bra :), fick såååååååå himmlans god middag, fläskkotlett m koktpotatis och brunsås i määäängder! Undra om jag ska ta och göra det till en vana, nu undrar ni säkert vad det är jag hade tänkt och göra till en vana och det ska jag berätta för er mina kära vänner, vad sägs om att jag dagligen bjuder på dagens måltid, alltså vad jag ätiit för ngt, skulle det vara skoj, ni får avgöra! Lyckas jag få 10 kommentarer från olika personer så kommer det till stånd! Så många som redan har Dagens Outfit, dagens doft o allt vad det nu är... Så jag tänkte att jag skulle skilja mig från mängden!

Hoppas ni haft en alldeles alldeles underbar dag!


Over and out!

PS. Det kommer självklart visas en bild på Dagens Måltid om det nu blir verklighet DS

Tjolahopp tjolahej!

Ja go morron go morron mina vänner, jag är välmedveten om att det inte är morron! Jag har sovit uruselt i natt, varit vaken och drömt mardrömmar om vartannat, tror mitt undermedvetna inatt var orolig för min bror även om jag visste att det inte hänt honom ngt, därav sömnbrist, men han skickade sms i morse vid 630, så då blev jag lugn och kunde somna, och sov som en prinsessa tills 11.00, var på min mobil var fulltsmockad m missade samtal o sms, lite ångest har jag nu för att jag sov så länge, har jue massor o stå i idag! Så som ni nog förstår blev det inte någon träning i morse, blir nog en liten promenix m Johanna panna i stället o ja jag har inte glömt bort din hårfärgning ;D, är bara lite orolig! Sen så ska jag få middag hemma hos Josefine i kväll mums, kotlett o massa bruuuunsås, vi är båda såsomaner :) Solen skiner utan för mitt fönster så det är väldigt skönt, frågan är bara hur varmt det är, klarblå himmel och lite vind i träden, vad ska jag ha på mig? Om jag ska ta o smälla i mig lite frukost då, för snart ska jag o Goofy till vår alldeles egna P-park ;D Parken är ett måste för oss när solen skiner, det kankse är lite av ett beroende!

Vad ska ni hitta på idag mina vänner?

Over and Out!

Allting är jue relativt!

Ja vad ska jag säga, jag är rätt nöjd m mitt pluggande idag, har läst och läst men det känns som att man inte kommer nån vart. Är nu inne på det sista kapitlet o det känns gött, hade tänkt att ta m mig boken i säng o läsa, tar m mig den upp men vi får se hur mkt läsande det blir! Världens goaste Goofy var här o kolla på Desperate m mig, vi gluffa ostbågar och drack cola oxå mums! Jag som trodde att jag sett alla Desperate avsnitt men det verkar som om kanal 5 nu kommit i kapp mig så det var riktigt spännande! Jag har oxå sett det sista avsnitten av OTH, o fy så spännande det var, Luke fria igen lixom, e han inte lite väl desperat, mina odds är på Brooke, vem är era på?

Vad händer imon?
Ja imon bitti blir det träning m världens finaste Johanna, riktigt duktiga är vi! Sen om vädret tillåter så ska jag o Goofy plugga i P-parken en sväng, enligt smhi så ska vädret tillåta ;D Eftermiddagen är även den fullbokad, jag ska kolla på lägenhet m Johanna (inte till mig) och sen ska jag, Johanna och Josefine åka o handla smaskens till vår Eurovision kväll på torsdag, vi ska äta grillad kyckling i rödvinsmarinad m klyftpotatis till, sen blir det Josefines suuuper goa vitlökssås till det! Som om inte det var nog så ska kvällen avslutas m Världens sötaste Josefine och kurslitteratur, vi får nog allt ta o köpa oss ngt gott om vi ska stå ut! Ja det blir alltså en intensiv dag imon, men har jag tur så har jag riktigt kört slut på mig så att jag kan somna tidigt imon kväll, för på torsdag har vi lååååång dag i skolan, 9-1430 ja puuuuh!

2 Dagar kvar!

Jjajajaj sov så gott mina vänner!

Over and Out!

Värnpliktig sköts till döds på Berga!

Pratade just m Maja o han hade kollat på nyheterna där det framgick att en värpliktig skjutits till döds på Berga! Fy jag skakar som ett asplöv, min lillebror gör nämligen lunpen på Berga! Fy ush denna känsla önskar  jag inte någon. Har pratat m mamma o pappa o dem och jag har försökt och ringa utan svar får panik! Tydligen har det skett till sjöss och min bror  bör inte varit till sjöss och de borde jue ha kontaktat mamma o pappa om det var han så jag är lugn nu, hur illa det än låter så är jag i sorgen endå glad! Mina tankar och känslor går till den värnpliktiges familj och vänner!

Ta hand om era nära och kära, uppskatta dem så mycket ni kan!


Tro det lr ej....

....men jag har pluggelipluggat idag ett helt kapitel än så länge, ska ta mig tusen läsa klart den nedrans boken idag! Om en timme ska jag gå och träna blir Body Step idag, spännande för det har vi inte provat på tidigare, ska bli hmmm jobbigt ;D...Sen är det bara hem och duscha och fortsätta pluggandet, fy så skoj det ska bli (Ironi Goofy)! Ja  jag får la ta o återgå till boken en sväng nu! Å vet ni, jag kollade just på smhi, våren är på väg tebax, imon ska det bli 14 grader, på tors 16 och på fredag och lördag 17 grade såååååå göttans!

                                                                         
Detta är boken som jag läser just nu, valde att spara den tråkigaste och den roligaste till sen, bäst och börja i mitten :)


Over and Out!

Söta Malin...

....har skickat bilder från helgen som hon o Mia var här, tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder!

    
   
     
     

Önskar jag vore barn igen!

Jag är den bästa på att kliva upp tidigt tror jag ;D... Ja Goofy jag vaknade faktiskt inte nu, typ för en timme sen, jag älskar o sova! Vad händer idag då? Jo jag måste läsa ut den nedrans boken annars ja annars Sandra åker du på däng! Fy jag önskar verkligen att jag vore barn igen, tänk så bra man hade det:

Sandra: Jag orkar ej plugga.
Mamma/Pappa: Då får du ingen månadspeng eller så får du utegångsförbud i en vecka (har iof aldrig fått utegångsförbud)
Sandra: Jajajjaja,  men så skulle aldrig Saras (min bästa kompis i högstadiet) föräldrar säga!

Ja ni förstår summan av kardemumman hoppas jag, nån tvingade en helt enkelt till och plugga, nu är jag vuxen och ska tydligen ta eget ansvar för min studier, hur kul är det?

Ja så alltså ska det pluggas idag sen hoppas jag på att få m mig Johanna på BodyStep vid 1630, Nå Joahanna e du på?

Nej om jag ska ta o sätta igång nu då....Ååååå jag glömde Josefines och hennes bror gjorde oss (mig) överlyckliga idag, men kan tyvärr inte berätta varför, men TACK!!!!!!!


Over and Out!

Ännu en dag har passerat!

Ja tänk så många dagar som passerar och jag inte gör ngt vettigt alls, idag har jag iof varit i skolan, i stan en sväng och sedan tränat men endå tänkt så mycket man skulle kunna hinna med på en dag egentligen! Dagarna blir så mkt tristare när det regnar oxå och det har det jue gjort idag, alltid bra och ha ngt o skylla på! Jag är verkligen duktig på att fördriva dagarna med att inte göra ngt vettigt alls, typ sitta och titta på filmer och ägna alldeles för mkt tid framför datan. Vad hände m carpe diem? Det är så mycket roligare och fånga dagen då det är fint väder, ush så deppig jag låter, är jag jue inte så why o why? Kankse för att det värker i mitt hjärta saknaden efter min Maja och min familj är väääldigt stor nu! Har inte träffat Maja tre veckor nu, det är verkligen tur att han kommer i helgen! Det kan vara väldigt jobbigt och ha distansförhållande ska ni veta, vi är jue inne på vårt andra år på distans men det är för en god saks skull såååå, vi har jue hela livet framför oss ihop (får jag hoppas iaf). Nej nu ska jag sluta svamla om allt mellan himmel och jord och ta och gå o lägga mig!

Sov gott och dröm sött mina vänner!

Over and Out!

Lakritsoman...

Jag skulle verkligen inte kunna tänka mig och leva i en värld utan saltlakrits, tänk om man hade bott utanför Norden där finns det inte ens saltlakris, fy bubblan så hemskt det hade varit! Jag är inte godismänniska egentligen tycker bättre om snacks alla sorter, popcorn, ostbågar, chips mfl. Dock finns det inget på denna jord som går upp emot saltlakris! Saknade lakritssorter är Tuggummit Chock och tablettasken Zorro, kommer ni ihåg?


                                                                                    


Hittade ingen bild på Chock!

Over and Out!


Nån som vet vad som hänt m.....

.......Cashmere mafia? Jag som hade tänkt mig en häääärlig Tv kväll, är detta en tecken från ovan? Är det meningen att jag ska plugga?!



Kan du svaret?

Kom hemfrån träningen för sisodär 20 min sen fy så jobbigt det var, men gött :) Jag venne om det är så men jag har hört att det man äter inom en timme efter träning inte sätter sig, så jag har nu ätit rester i form av pizza, ja jo kanske inte det bästa men det var bara en tredjedel kvar... Är det någon som vet hur det ligger till, kan man äta vad som helst efter träning? Johanna ska jue alltid vara hurbullarnas hurbulle, hon gick till och från träningen, vilket sammanlagt tar typ en timme, ok jag e lite smått avis... Nu ska jag kolla på TV och göra inget vettigt alls! Jag hoppas verkligen att det är sooool imon så jag kan få pluggeliplugga i P-parken, vore så härligt!

Over and Out!


Flådigt värre :)

Jag är som ni strax kommer att märka inte så duktig på att ta bilder på mig själv och definitivt inte i en spegel, kankse ska man vinkla kameran på ngt spec sätt men men det  får duga ;D Här kommer iaf en bild på min Skort/tunika, skulle nog inte vara så låååång som den är på mig men jag är jue dryga en och en halv meter så hehehh...


                              image93

Önskemål, tack!

Finns det ngt tristare än regn? Hmm jag tycker nog inte att det gör det, visst jag är la ingen fan av snö heller men regn tar fan priset! Vååååår, sol och en tempratur på minst 15 grader tycker jag att det borde vara men nej nej varför uppfylla mina önskningar... Har ni vår hos er? 

Jag fick iaf bytt mitt linne som jag köpte på HM i fredags (var jue hål i) och det bästa av allt är att i dag så kom den suuuper efterlängtade skjort/tunikan som jag beställade för ettag sen, den e sååååå fin, som jag längtat ;D

Jaha då var jag ledig tisdag, onsdag då måste verkligen plugga nu, börjar få lite panik tentan är jue lördag den 31 och jag kommer inte hinna plugga i helgen efetrsom min darling är här då, så det gäller att ta till vara på tiden!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva i min blogg, känns som jag bara berättar om saker jag gör, har ni några önskemål?


Over and Out!

Illa, illa gorilla....

Ja, fy sikken fyndig rubirk, inte ;D... Nu är jag just hemkommen från skolan, lyckades försova mig i morse, illa! Men men sånt e livet, jag åkte jue iaf till skolan för att gå på frågeseminarium, lite givandet var det nog allt ;) Nu ska jag snaaart äta äta äggmacka m majonäs och salladskrydda mumsigt! Vad händer resten av dagen då? Jo Josefine och lille Enzo är på väg hit vi ska in till stan o byta min tröja o kolla på byxor ;D Var jue oxå tänkt att vi skulle ta oss en glass men just nu ser det ut som det ska börja regna vilken minut som helst inge skoj alls. Vi blivit lite för bortskämnada med de höga tempraturena som vi haft  den senaste tiden, pratde dock m min svägerska  (fy så vuxet det lät ;D) för nån dag sen och uppe hos dem hade det snöat ushhhhhh.... Ja efter turen på stan så ska jag hem o byta om för ikväll är det Step och Muskel som ska tränas, ska bli...JOBBIGT ;)

Over and Out!

Varför kämpa emot?

Huvudet vill lägga sig på kudden och ögonlocken vill stängas... Ja jag är helt enkelt väldigt trött, så det är bara o gå och lägga sig och låta Jon Blund komma o ta mig till drömmarnas värld!

Sov gott mina vänner!

Over and Out!


Visste du att......?

....jag skulle svara som jag gjorde på följande frågor?!

En lista

Matvanor: Ja försöker vara duktig men går inte alltid så bra ;D Ett lagat mål om dagen o minst en frukt iaf.
Bästa maträtt? En grillad köttbit m potatisgratäng och en härlig sallad.
Bästa dryck? Hmmm, Cola, Öl och Rött vin
Hat dryck och maträtt? Kåldolmar!
Bästa alkoholdryck? Maragrita
Använder du smör på smörgås? Nope.
Smågodis eller färdiga påsar? Hmmm, är inte så mkt för godis men isf får det nog bli smågodis om det nu är samma sak som plockgodis.
Favoritglass? Sandwich, eller kankse Calippo Cola 


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Inte en blekaste, skulle nog inte vilja veta heller, ångest.
Har du mer skor än kläder? Jag har mer kläder.
Favoritplagg? Leggings och skjorttunika är det nog just nu.
Hatplagg? Korta shorts lr kjolar m bara ben, fy så naken jag skulle känna mig.

Arbete: Hmmmm jag är jue student.
Jobbar eller pluggar du? Pluggar
Vad vill du bli? Hmm hur tänker ni här? Framgångsrik, lycklig, ja beror på vad ni menar...
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Absolut
Är lönen viktigast? Får jag la svar nej på efetrsom jag valt yrke lärare.

Boende: Studentlägenhet
Lägenhet eller hus? Hus är jue drömmen såklart.
Framtidsplaner med boende? Ett hus vid vattnet, m egen brygga.
Litet eller jätte stort? Lagom....
Drömboende? Även här ett hus vid vattnet m egen brygga.
Landet eller mitt i stan? Hmmm inte inne i stan men inte heller för långt ifrån....
Mysigt eller sterilt? En blandning.

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nope.
Är otrohet okej? Absolut inte.
Älskar du någon? Min familj och mina närmsta vänner och självklart Maja
Betyder familjen mycket för dig? Jupp
Är du lojal? Ja tycker jag nog allt att jag är.
Tycker du om att dricka dig full? Full och full, salongsberusad är bäst.
Hemmafest eller gå-ut- på-krogen fest? Jag tror nog att jag föredrar hemmafester men klart skoj o gå ut oxå.

Over and Out!


Vad händer i veckan?

Ja det är den stora frågan, Vad händer i veckan? Följande vet jag redan nu händer:

Måndag: Skola mellan 10-14, sen in til stan och byta min tröja som jag köpte på HM för den var det minsann "larmhål" i, snyyft. Sen blir det hem o pluggeliplugga måste verkligen ta mig i kragen! Slutligen blir det träning m Johanna vi ska gå på Step och Muskel!

Tisdag: Om vädret tillåter kommer jag spendera heeela dagen m fina Goofy och Josefine i P-parken m nästan i en bok! Kanske bli en liten preomenix oxå!

Onsdag: Ja onsdag, det enda jag vet sker är att jag o Johanna ska träna. Måste jue pluggeliplugga oxå iof!

Torsdag: Skola mellan 10-14.30, sen blir det hem o frächa till sig för på kvällen ska jag och några fiiina flickor kolla på kvalet till Eurovision hemma hos Johanna!

Fredag: Morgonträning för mig o Johanna resten av dagen måste spenderas m näsan i en bok.På kvällen kommer min älskade Maja, får ha en romantisk kväll m ngt gott att äta o en flaska rött att dricka ;D Oojojooj nästan viktigaste av allt CSN och lite jobbpengar ramlar in på kontot, gött!

Lördag: Ja vi ska bara njuta av varandra,och om det är fint väder hittar vi på ngt skoj ;)

Söndag: Mååååste packa en massa som Maja ska ta m sig hem, alltså kläder och sånt som jag ska ha heeeela sommaren, puh! Kommer oxå plugga idag! Maja åker hem, snyyyft!

Ja nu vet ni hur min vecka kommer att se ut i stora drag! Vad ska ni hitta på?

Over and Out!

Extreme makover....

Sorry, det har inte blivit så mkt bloggande idag men det är för att det har varit Sponges bakisdag vilket betyder att jag sov läääänge och sen blev det pizza och två filmer m Goofy och Hanna, vi såg Irene Huss:Nattrond och The best man. Sen så har jag o Goofy roat oss m att göra om bloggen, känns som det behövdes ljusare färger eftersom vi går mot ljusare tider! Tyckte dock väldigt mkt om det förra utseendet så det kommer ni nog få se mer av i höst/vinter! Vad tycker ni om det nya utseendet?

Over and Out!


Födelsedagskalas & Utgång, i bilder!

Go morron mina rumpnissar, jajajjaja jag vet att det inte är morron men det är aktiskt det öfr mig! Jag är inte kapabel till att skriva så mkt just nu så ni får njuta av lite bilder i stället.

              


Nu ska vi gå och köpa pizza!

Over and Out!


Fin fin!

Nu är jag riktigt fin, Goofy har gjort en fläta i mitt hår o sminkat ögonskugga på mig, är verkligen värdelös på det ;( Tur att jag har henne :) Snart så kommer Johanna m mamma o hämtar oss o kör oss till Cissi, fy så trevligt vi ska ha det! Har m mig kameran så det kommer lite bilder på kvällens bravander imon ;D

Ha en alldeles alldeles underbar kväll mina vänner!!

Over and Out!

Bästa Goofy....

Vad skulle mitt liv vara utan dig.... Finns mycket kärlek i mitt hjärta till dig ;D Snart kommer du hit och ska fixa fiiiiin fläta i mitt hår, kankse lyckas jag övertala dig att sminka mig oxå ;D

543500-75

Nu är jag så hungrig så att jag storknar, stackars magen har bara fått ett äpple idag....


Over and Out!

Sjösättning...

Idag ska min Maja sjösätta våran fiiiina båt Bianca, hoppas verkligen på en suuuper sommar så vi kan vara ute m henne mkt! Är förmodligen den sista sommaren m henne, så vill njuta mkt av att segla i Sthlms skärgård! Känns nästan lite konstigt att vi inte ska ha kvar hennes nästa sommar ;( Men kanske blir en ny båt vem vet.....

                image32

Ta dig i kragen!

Nu får jag faktiskt ta o ta mig i kragen, jag e nog drottning av latmaskarnas latmaskar! Sitter här framför datan och gör vad? Inget vetigt alls, jag har jue en hel del och stå i, vart är min nedrans självdisciplin när jag behöver den, tydligen lååångt borta! Come back, Come back!

Over and Out!

Why o why?

En klump i magen o en gangande känsla...Varför denna oro? Vad är det som känns konstigt? Varför känns det konstigt? Sluta lämna mig i fred!!!!

God morgon mina vänner!

Jag är så klantig, var nog väääldigt trött igår när jag gick och la mig för jag glömde att ta ut linserna, mina ögon mår inte så bra just nu, fy bubblan.... Får blir glasögon på flera timmar nu... Ja idag är det som sagt födelsedagsklas, ska bli riktigt skoooj. Har köpt upp mig på massa batterier så i kväll ska jag leka paparazzi, min kamera är rätt duktig på att suuuga batterier så det gäller att ha ett lager m sig om jag vill få några kort tagna.... Annars ja vad händer mer idag, jag gjorde jue inte alla mina måsten igår så får la se om det går bättre att genomföra dem idag.... Blev ingen jogging tur imorse vaknade m sjuuuk träningvärk i magen, jag och Johanna prövade "nya situps" igår och det funkade tydligen väldigt bra, så gött.

Hoppas ni får en bra dag!

Over and Out!


Kan jue inte sitta här o Gluffa...

....får la ta o gå o lägga mig! Fy så jag har gluffat chips o cola idag, illa! Det får blir en jogging tur imon bitti så kankse det känns lite mer ok ;) Imon blir en skojsig dag, födelsedagskalaset som jag sett fram emot heeela veckan går av stapeln! Så det blir alltså först middag hemma hos Cissi, sedan bär det av till stan för uteservering och utgång jiiiippi! Hoppas bara smhi väljer och ändra sin prognos för morgondagen inatt, för den ser inte ut som jag vill, massa gråa moln och låg temperatur fy bubblan!

Sov gott mina vänner!

Over and Out!

Hjälplös....

Det är så jobbigt, min Maja och mina föräldrar har en jobbig period just nu och jag känner mig helt hjälplös, sitter för det första 50 mil ifrån dem så praktiskt sätt finns det inte så mkt jag kan göra.... Jag har försökt peppa dem, lyssna och ge råd men det känns så lite.... Ush o fy det värsta som finns är när en Nära och Kära mår dåligt. Jag försöker att inte oroa mig för det som de är oroliga för men det är svårt, tankarna snurrar och jag får ont i magen.

Sooo long....


Lite bilder!

Här kommer bilder på min lilla shopping idag och Goofys presentinslagning, önskar oxå att jag hade en estetisk ådra :(


543500-72                                            543500-73

                     T-shirt/tunika från HM 98 kr               Nagellack från Mavala, färg POETIC 39 kr



 543500-74

Goofy suuuper fina inslagning, hon tog lite olika papper o slog in m, så fint blev det!


Over and Out!

Dumma Goofy...

Ända tills jag mötte upp Goofy idag gick mina planer som de skulle.... Vi låg i P-parken i två timmar kankse, men tror ni att jag fick ngt pluggat nej nej... Jajjaja hon sa till mig att jag skulle plugga och gjorde ett par tappra försök till att förhöra mig men.... Nja tycker nog inte att hon försökte tillräckligt ;D. Och sen då ja då bli damen suuuuuper sugen på godis så då begav vi oss in till stan o shoppade godis och köttförs, vi ska nämligen äta lasange. I stan fick jag mig shoppat ett linne och ett nagellack trevligt, ska försöka lägga in en bild på det sen.... Senaste timmen har jag roat mig m och göra lasange och Goofy slagit in paket till töserna imon, fin fint! Ja, nu blir det ingen film för mig ikväll för nu måste jag städa o pluggeliplugga kul INTE! Nu ska vi äta men kommer kanske lite bilder sen så stay tuned!!!

Måste berätta det bästa, jag har fått en puss och en kram av Goofy idag inte illa :) Och hon påminde mig även om att jag igår fick mig en blööööt puss av Enzo (hund)!

Over And Out

PS. Fortfaraande lite arg på Goofy, har inte fått veta hennes hemlis än ,snyft... Men Hanna har minsann DS


Lite mer om mig...

Femton "är du?"
1. Är du snygg? - nja, skulle nog definera mig som söt.
2. Är du fet? - nja
3. Är du smal? - nja
4. Är du en sportfåne? -Nope
5. Är du rolig? - Jo jag e nog allt bra rolig
6. Är du sjuk? - lite allergiskt
7. Är du feg? - nja, kanske ibland
8. Är du törstig? - Lite grann.
9. Är du 15 år? - nej, herreguuuud var jue 10 år sen, gammal som gatan ;D
10. Är du rik? - Svårt att vara som student.
11. Är du fattig? - Alltsom oftast.
12. Är du smart? - Jag har mina stunder :)
13. Är du shoppingsugen? - Alltid, fy så mkt fint jag vill ha, HELA tiden...
14. Är du ressugen? - Ja så härligt det skulle vara.
15. Är du saknad av någon ? - Jo av Maja, min famlij och mina vänner, hoppas jag på iaf :)

Fyra "skulle du?"
1. Skulle du vilja vara längre? - Ja verkligen.
2. Skulle du vilja väga mer? - Hade jue suttit fint med ett par kilo mindre..
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - Jaaaaaa i drömmarnas värld har jag jue 2 karlar ;), så självklart m Wentworth miller, snyggaste killen på jorden
4. Skulle du dricka dig full nu? - Nej känns lite för tidigt för det.....

Åtta "kan du?"
1. Kan du vifta på öronen? - nope
2. Kan du slicka dig på näsan? - jupp
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nope
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Nej guuud nej min mun går nog i ett...
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - Jo kan jag nog....
6. Kan dina vänner lita på dig? - Självklart, om det väl gäller så är jag tyst som en mussla.
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - Hmmm, har i navelen redan , fult m 2 ;D

Fyra "antingen eller"
1. Pierca tungan eller näsan? Men, får nog bli näsan isf...
2. Vara seriös eller rolig? Självklart rolig....
3. Brinna upp eller drunkna? - Men nej ush så hemskt, jag vill inte välja, låt mig slippa!
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Mina föräldrar såklart, börjar känna att det är för yngre förmågor....

Fyra "ärliga svar"
1. Tycker du om någon just nu? Ja massor m många,Maja, min familj och mina vänner.
2. Sol eller måne? - Solen är givet, älskar jue värme....
3. Vinter eller höst? Ingen av de är min favvo årstid, men jag får välja hösten, den kan jue vara varm...
4. Soligt eller regnigt? - SOL, vem väljer regn lixom!!!!!

7 "om dej"
1. Hur mycket är klockan just nu?  12.30
2. Fullständigt namn? Sandra Anderstedt, har 2 mellannamn men de bjuder jag inte på ;)
3. Vart vill du bo? Hmmmm jag venne riktigt än, men Värmdö lr Halmstad.
4. Hur många barn vill du ha? 3, två flickor och 1 pojke men får jag färre lr mer så är alla uppskattade.
5. Vill du gifta dig? Jaaaaaaaaaaaa!!!!
6. Är du kär? Kär o galen.....
7. Favoritårstid? Sommaren!

Fem "har du inom dem senaste 24 timmarna.."
1. Kysst någon? - Nope
2. Blivit kramad? Nope
3. Känt dig fånig? - Nope
4. Saknat någon? Ja, Maja o två gammla vänner!!!!!!!!!!!


Skojsigt var det :) Men lite sorgligt att jag inte blivit varken kysst lr kramad de senaste 24 timmarna så  jag hoppas på att jag i dag kommer få massor m kramar av Goofy......


Over nad Out!

Puuuh...

Ja nu har jag förstädat, dock var det mkt jobbigare än vad det brukar vara, kan jue bero på att jag tränade imorse iof! Jag är riktigt stolt över mig själv har uträttat 2,5 av 3 MÅSTEN idag, duktig flicka! Nu ska jag ta o rota fram ngt o äta blir ngt smidigt och lätt, sen så ska jag o Goofy ut o göra P-parken osäker ;D... Innan dess ska jag ta o bege mig ner till min postbox o jag hoppas hoppas hoppas att det ligger ett paket lr en avi från HM där annars kommer jag bli mkt lessen o krokodiltrårarna kommer att flöda.... Kom ihåg, håll en tumme!

See ya later alligator!

God morgon världen!

Just hemkommen från träning m Johanna, lika jobbigt som vanligt att träna på morgonen... Jag nu är jag av med ett MÅSTE för dagen, känner mig sjukt sleten just nu så jag funderar ppå att äta lite frukost o sen ta mig en liten powernap och sen förstäda (plocka undan allt från golv, bord, diska och damma) nu och ta resten ikväll, tycker ni det låter som en bra ide?

Sen så kommer Goofy hit och det blir pluggelipluggplugg i P-Parken om bra lite fler moln kan flyga sin kos! Jag måste jue oxå in till stan en sväng för att handla alkohol och presentpapper! Nej fy nu kändes det som det var sjukt mkt och göra, kanske lika bra att jag spenderar dagen i soffan på rygg, fyyyy så skönt ;D

Ha en trevlig dag gott folk!

Over and Out!


Vad händer imon?

Ja, vad händer imon det är den stora frågan.... Det som är bestämt och som MÅSTE genomföras är träning m Johanna 8.30, efter det blir det hem och duscha o sen ska det ta  mig fan städas, sen så kommer Goofy o vi ska pluggeliplugga ett stort måste! Alla tre är måsten, ja Sandra MÅSTE betyder att det ska genomföras, har du förstått?! Imon kväll blir det lungt, inslagning av paket o nån film kanske, för jag måste spara mig tills på lördag då två suuuper goa flickor ska firas, det blir födelsedagskalas hemma hos Cissi, m potatisgratäng o rödvinsmarinerad fläskfile mummmma, sen bär det av in till stan o uteservering om vädret tillåter, sen Mårtenson alltid ett givet ställe!!! Jag läääängtar väldigt mkt, hoppas dock på att det blir sol o att min super duper fina skjort/tunika kommit tills dess, håll en tumme e ni goa! Nu måste jag rusa ner till tvättstugan!


Over and Out!

PS Nu är jag bara lite arg på Goofy DS

Usel....

Jag är ARRRG på mig själv! Idag hade jag bestämt att jag efter skolan skulle städa, tvätta och pluggeliplugga men nej nej, det enda som blivit gjort av alla tre suuuper viktiga sysslor ät att jag just nu håller på o tvättar, illa Sandra riktigt illa. Imon ska jag ta mig fan ta o göra de andra måsten på min lista annars kommer det blir ett straff utdelat till mig, får la fundera på vem som ska bli den lyckliga och utdela straffet! Kankse skulle hjälpa om ni  ville motivera mig till o göra mina sysslor?!

Over and Out


PS, Lite lr ja ganska mkt arg e jag på Goofy oxå DS

Invigning för Josefine i P-parken!

Jaha idag var det som sagt skola i heeela fyra timmar, inte så jobbigt som det låter ;) Satt ute under hela seminariumet o sedan på lunchen så var endast instängd i 1,5 timmar. Skolans äckligaste:

Två klasskompisar höll på och bli nerbajade av en fågel och den var inte lite vill jag lova ;D

Sen det snuskigaste av allt en annan klasskompis hade igår roat sig m o äta broccoli m larver i fy bubblan såååååå äckligt!

Efter skoldagen så vart det shopping av födelsedagspresent till Cissi, så nu är vi näääästan klara m deras presenter! Och sedan hamnde jag i stan m Josefine, Goofy och Enzo (hund) bägge töserna fick sig ngt fint shoppat men nej inte jag inte! Slutligen så hamnade vi i P-parken, vad annars lixom, var jue sol ute. Där avnjöt vi lite donken mat ger betyg 3 S, var jue rätt så hungrig! Som om inte det var nog så lyckades vi ta oss in till stan där det på Hemköp inhandlades Cola o snask muuuumma, njutning tillfullo måste jag säga nästan värt 5 S!!!! Så idag, har jag, Josefine, Goofy och Enzo spenderat 6 timmar i P-parken, massssa m frisk luft så vi alla kommer somna som stockar ikväll.


     !image71


Over and Out!


En solig torsdag!

Nu sitter jag här o äter frukost, och ska snart i väg till skolan på seminarium! Jag har skola mellan 10-14 idag, gött! Sen blir det pluggeliplugg på riktigt har inte varit så duktig som jag hade önskat men men, nu får jag ta mig tusan ta tag i pluggandet! Vill jue inte ha kvar tentan tills i höst heller...

Ha en bra dag min vänner :)

Over and Out!

Rekord...

Ja idag har min lilla blogg slagit rekord! Antal sidvisningar är just nu 153 och unika läsate 52 inte illa, sjuuukt stolt... Jjajajja kankse inte kan mäta mig m alla suuuuper bloggerskor/ar än men snaaart är jag där ;D!!!

Tack...

...För en suuuper trevlig kväll! Är sååå glad för att jag funnit de finaste flickorna som finns i Halmstad och att de dessutom är mina vänner! Längtar redan tills Lördag då vi ska roa oss kungligt igen! Säger bara det är sjukt underbart och vara student, bara min älskade Maja som saknas nu, längtar efter dig så att det gör ont i var enda kroppsdel!

Over and Out!

Copy Cat...

Här kommer look a like, vad tycks? Jajajjajjajajajjaj Goofy gjorde det först så kolla in hennes här: Goofy

      Sandra                       =            Sponge?

543500-66                543500-69



          Lisa                          =          Goofy ?

543500-67                543500-68


Å nu då....

Ja nu har jag o Goofy gluffat i oss en liten lätt lunch.  Bara för att man måste stilla hungern lixom.

Spnges lunch: Betyg 1
S.

1 Ägg

3 FinnCrisp m en ostskiva på vardera

1 banan

Goofys lunch: Enligt henne blir det  betyg 4 S.

2 Ägg

2 GrovBröd

Som blidde äggmackor m majonäs på

Ja o nu ska vi la ta o pluggeliplugga lite mer för snart ska vi bege oss ut på nya äventyr.....

Over And Out!

Om folk bara visste...

Jag bor jue ändå i en rätt liten stad, men läser en del bloggar, dels "kända" dels okända. Händer att jag ser folk på stan vars bloggar jag läser, känns lite konstigt egentligen att de inte har en aning om vem jag är fatän det känns som  om jag känner dem eftersom jag läser deras bloggar. Vet jue vad de gör på dagarna och vilka de umgås med och sånt! Ja, det är allt bra märkligt! Dock tror jag att det är viktigt att inte tro att man känner personen helt och hållet eftersom att det fins mycket  mer hos en människa än det som skrivs på ens blogg. 

Nu har jag äntligen sett det efterlängtade OTH avsnittet, mycket bra lääängtar tills nästa kommer ut! Ja, vad händer idag då, jo jag ska ta o diska o duscha til o börja m sen så kommer Goofy hit o så ska vi pluggeliplugga, runt fem tiden ska vi möta upp några goa tjejer på stan för lite shopping av födelsedagspresenter och sen blir det pizza och uteservering, en riktigt trevlig dag med andra ord!

Over and Out!

Go morgon!

Hej hopp, nu e jag hemkommen från träning m Johanna, fattar ej det är verkligen sjukt mkt jobbigare att träna på morgonen... Jag e glad att jag inte såg ut som Johanna iaf, hon haltade omkring o undrade om hon befann sig i drömmarnas värld hehhe... Idag blir det späckat schema men najs.... Nu ska jag ta o äta lite o äntligen få se avsnittet av One Tree Hill om jag har tur, håll en tumme!

Over and out!

Blir sååå trött....

Jaha ingen OTH än på ettag tydligen, tänk om den vanliga jäkla hemsidan kunde funka som jag ville men nej nej... Ja får la skippa det o vänta tills imon så trist...Borde jue snart ta o krypa till kojs eftersom jag o Johanna ska träna imon 8.30 gött...Kommer jue upp i tid då iaf, så jag kan pluggeliplugga heeela dagen sen, kankse önsketänkande men går om jag har lite självdisciplin... Men det brukar jue lysa m sin frånvaro alltför ofta...Imon kväll blir det trevligheter m tjejerna ska blir najs, hoppas bara vädret oxå bjuder på trevligheter...

Nej jag säger Go natt till er mina vänner!

Over and Out!

OTH, Cheddar popcorn o Cola för hela slanten!

Nu ska jag snaaart titta på nya avsnittet av OTH och bara njuta... Jag är lite besviken på mig själv borde verkligen ha pluggat mkt mer än vad jag gjort idag men icke sa Nicke, dåligt, får la ta m mig boken upp i sängen sen (har loftsäng därav upp i.) Kan jue iaf ta m boken upp men får la se hur mkt läsande det blir....

By by så länge....

Flätfrossa...

Bakpotatisen m skagenröra avnjuöts m ett glas cola till, jag får nog ge måltiden en 3 av 5 möjliga S (Välj själv S=Smakfull eller S=Sandra Favorit)

Nu har Vi (Goofy) gjort fina flääääätor på mig måste dock säga att jag delvis var inblandad i flätskapandet då damen rycker o drar i skallen på mig som om den var gjord av gummi! Men flätorna blev myyyyycket fina ska ni veta o få se!!!!!

                 

Me like veeery much, kommer nog tvinga Goofy att göra en fläta på mig på lördag, då vi ska på födelsedagskalas!

Over and out!


Sikken underbar dag...

Jag började m att gå en sväng inne i stan medans jag väntade på Goofy, letade efter födelsedags present till Josefine o Cissi dock utan framgång.... När Goofy äntligen kom så begav vi oss ut på en timmes promenix runt Nissan. Det är så sjukt vackert på den rutten ska ni veta, känns som att man är ute på landet även fast man bara är ett stenkast från stora staden :) Här kommer lite bilder från promenixen!

         

Se så underbart!

Efter promenixen så blev det P-parken som vanligt dock var det aningens kallare idag men jag är lycklig ändå för att solen sken! Inte så mkt plugg för min del, läste hela fyra sidor tror jag, Goofy däremot e nästintill klar m sin nedrans bok! Goofy gjorde fiiiiiiina flätor på mig i parken oxå, vill ni se? Skiter i om ni inte vill det för då är det bara till o blunda!

 

Vad tycks? Kanske borde hon ta o byta utbildning....

Nu ska vi äta bakpotatis m skagenröra o göra inget vettigt alls!

Over and out!


Eviga väntan....

Här sitter jag o väntar o väntar o VÄNTAR på att Goofy ska ringa men nej nej vill hon tydligen inte göra... Så hmm jag tror nog att jag ska ta o bege mig till stan nu o kika på en present minsann... Så Goofy, möt upp mig i stan?! ( Ja, jag vägrar ringa, hon sa faktiskt att hon skulle göra det ;) )

So long mina vänner...


Vad händer idag?

Ja det är frågan... Tror schemat för dagen skulle kunna bli ngt liknande detta:

In til stan o kolla på en födelsedagsprsent till en go liten fröken

Promenix m Goofy runt Nissan, it`s a lovely rutt ;)

Pluggeliplugga

Data, TV o massa slapp.

Ja detta är en lagom fylld dag för mig. Men jag kankse skulle ta o börja m och äta lite för det har jag inte gjort än... Vet ni jag har sjuuuk träningsvärk i magen, hur gött som helst så jag o Joahanna får la ta o se till att det blir många mer av de magövningarna vi roade oss m igår.

Over and out!

Jag ljög.....

Filåt men jag måste berätta för er att i går när jag fyllde i allt under "DataNörd" inlägget så ljög jag, ber så mycket om ursäkt. Efter Smeknamn: Så skrev jag att jag alltid velat ha ett smeknamn....Mitt svar är delvis sant för mitt huvud vandrade tillbaka till skoltiden då alla fick smeknamn på sina namn men aldrig jag, snyft dettta var en jobbigt tid i mitt liv ska ni veta. Men på senare tid så har jag en del smeknamn o dessa följer nedan:

Sponge

Minnea

Sandri

Lilla Stora syster

Nej du är min Maja (hehehhe, Maja gillar inte alltid sitt vackra smeknamn)

Dessa är nog dem som används flitigast, tror jag så vill därmed rikta ett stort tack till, Goofy, Minnea, Maja o Bror som givit mig dessa smeknamn och därmed låtit mig var som alla andra mohahhahahh

Over and out!

DataNörd!

Yes I am......

Lovar du att vara ärlig? Alltid ärlig.

Du heter:
 Sandra Anderstedt.

Smeknamn:
Alltid velat ha ett men har aldrig fått ngt, snyyyyft

Låt just nu:
Alla Paolo Nutinis låtar (Tack Kriss)

Beroende av:
Har några laster....

Vem behöver du mest just nu? Sommaren, ja ok en person Maja såklart.

Vad tror folk om dig? Ja, de tycker att jag är rätt dryg o kaxig men tror även att många tycker att jag är alldeles alldeles underbar.

Stämmer det? Ja, till viss del, tycker dock att jag är mer go än dryg o kaxig

Vad får du oftast komplimanger för: Fick en för min snygghet häromdagen o den värmde må ni tro (Tack Goofy).

Vad säger du för att imponera på någon: Jag kan nå min näsa m tungan hehhehehh.

Hur imponerar man på dig: Ärlighet. ödmjukhet, snällhet och omtänksamma människor.

Brukar du skratta för dig själv: Ja måste jag nog erkänna att jag gör....

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Jämt ska du prata massa!

Vilken är din favoritmålning: Min egen!

Vart bor du: Halmstad.

Trivs du där: Som fisken i vattnet bara Maja som saknas o allt som oftast min familj o mina vänner hemma.

Äger du några converse: Nope

Festar du mycket: Hmmm tycker om o roa mig, blir nog varje helg iaf.... 

Cider, vin eller öl: Öl och röttvin is the shit

Vad har du för mobil operatör: Tele2.

Är du allergisk  mot något: En massa tråkigt nog, tjaaa kan la näma ngt, katter, pollen, gärs och räkor.

Har du haft sex idag: Nope.

Nästa mål i ditt liv: Slutföra min utbildning till lärare.

Hur svarar du i mobilen: trist m bara, Sandra tror jag iaf...

Vem ringde du senast: Goofy.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ja ni bra fråga kommer inte ihåg så det var säkert lika viktigt som alla våra samtal!

Antal timmar sömn inatt: Åtta.

Tycker du om din pappa: Ja han är den bästa pappan som finns, idag gjorde han mig överlycklig, TACK pappa o mamma oxå!

Brukar du komma i tid: Jo gör jag, men de senaste fem åren har jag vart tillsammans m Maja o han e en tidsoptimist som heter duga såååååå.

När mår du bra: När det är sommar och jag får njuta av varje solsekund m Nära och Kära

När blev du fotad senast: I helgen.

Hur känner du dig nu: Trötter.

Vad tycker du om fötter: Det finns jue vackrare kroppsdelar.

Är du smart: Ja, lite iaf.

Är du aktiv i skolan: Jag det är jag.

Vad saknar du: Två vänner som inte längre finns i mitt liv.

Hade du en bra kväll igår: Kanske det kankse.

Favorit dryck på morgonen: Vatten.

När brukar du gå och lägga dig: 24 tiden.

Är du blyg: Nej det är nog det sista någon skulle anse att jag är.

Sysslar du med någon idrott: Nope, lite gym o lite walk får räcka.

Vill du hellre ha mail än brev: Självklart brev finns det något roligare än att få brev, reklam o räkningar som posten annars består av e jue måttligt roligt.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jupp.

Hur mycket krävs det för att du ska bli full: Ingen aning, varierar.

Har du spytt offentligt: Ja....

Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: Ja det är många saker men jag venne om nån av de är rumsrena så jag spar dem för mig själv!


Ja det var allt för ikväll, en eloge till mig har bloggat på riktigt duktigt ikväll!

Go natt mina vänner!


Lägger ner...

Ja tur att jag har Goofy som är en sån hacker, det är inte Josefine som skrivt så jag ber så mkt om utsäkt sweet!!! Och mina syskon vet jue inte heller om min blogg sååååå jag får helt enkelt ge upp, jobbigt men men nyfikenheten är nyttig säger Goofy men jag tvivlar,,,,

Kollar på Cashmere mafia nu o gluffar popcorn o dricker cola, trevlig serie måste jag säga, men den är lite väl lik Sex and the City ibland!


By by på ettag!


Ge dig till känna....

Ush jag tycker inte om att vara nyfiken....Jag vill veta vem du anonym som inte vill vara m på bild är!!!! Jag har frågat runt o jag kan utesluta Minna, Johanna, Lisa och Björn sen så kan jag utesluta M & M och Linda för de vet nog inte om min blogg o sen så kan jag utesluta Katten o Hanna för de brukar ej skriva kommentarer under namnet Anonym... Det återstår alltså, Sabine, Kristian och Josefine, ja som sagt min satsning är fortfarande på JOSEFINE! Ge dig till känna, stilla min nyfikenhet, snälla!!!

Over and out!

Arrrrrrrrg!!!!!!!!!!

Asså jag blir så förbannad! Hatar för tillfället en viss hemsida, blir galen ingenting funkar som det ska... Jag har en fråga till hemsidan: Hur i helvete hade ni tänkt att jag ska klara mig nu då? Så idioter, ta o fixa detta nu.............

Människor, människor o männsikor.....

Ja vad ska jag säga det finns de goda o de onda människorna, jag e glad att jag har många GODA människor i mitt liv. De onda är kanske goda för nån annnan o det är väl bra, men är det då så att de onda oxå har onda vänner, Vad tror ni?! Att vara ond innebär många saker det är upp till tolkaren men just nu för mig är en ond människa en som jag en gång tyckt (tycker) mkt om, ush jag e för snäll :) varför ska ni finnas i mitt hjärta när ni inte förtjänar en plats?! Ja där kom mitt första kryptiska men djupa inlägg in......

Hej dååååååååre...

Jupp Tupp.....

Jaha idag så hade jag förläsning på förmiddagen riktigt givade gillar våran föreläsare M mkt! Sen vart det P-parken m Goofy en sväng, lite plugg o lite glutt på folk även det mkt givande! Om en timme ska jag träffa Johanna o då blir det träning, vi ska gå på Step up o Muskel spännade o mkt jobbigt hoppas jag! Sen blir det hemgång o en TV kväll hade jag tänkt mig har köpt cheddar popcorn så det ska jag gluffa mummmmmmms!

Någon anonym hade kommenterat under inlägget, "Allra goaste" jag e så nyfiken på vem det kan vara mina gissningar är på Minna, Johanna eller Josefine, kan det vara nån av er? Det stod iaf "Jag kanske inte heller gillar bild på mig!!!!!" Om du ger dig till känna så kan vi ha en förhandling, OK?!

Jag har fått jobb i dag tills i sommar, gött, dock visste han inte om alla veckor kunde bli hela men jag tar det som ges o kan jue vara skönt o vara ledig lite här o lite där....

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag har världens bästa mamma o pappa!

Over and out!


Go Kväll!

Vart jue Bulls o Mårtessons igår så jag klev inte upp så tidigt idag, hm tror klockan var 12, illa. Men jag o Goofy begav oss i väg o köpte pizza o sen har vi suttit i P-Parken o smaskat på den och njutit av solen, blev kankse fyra timmar vi iaf... Man måste jue passa på o njuta av solen o värmen nu när den äntligen är här, i veckan ska det tydligen bli sämre o kanske får man inte njuta av tempraturer uppåt 25 grader förräns i sommar så det gäller att suga i sig allt... Imon är det skola mellan 9-12 soft, sen blir det plugg i P-parken om solen o tempraturen tillåter, sen ska jag o Johanna prova på ngt nytt pass på Form imon är det tänkt, spännade.

Pratade m Maja innan o han hade vart ute o cyklat i morse 10 mil, ja ni läste rätt helt sjuk ,jag e stolt som en tupp kommer gå bra för honom i Vättern runt tror jag, jag lovade honom en överaskning om han slår sin far o sin bror i tid, undra vad jag ska hitta på för spännade, tål att tänkas på! Jag saknar honom väldigt mkt just nu, vill njuta av värmen ihop m honom, vet inte heller när vi ses nästa gång, vilket känns tungt, det är massa o göra för honom m sjösättning av båten o på jobbet, och jag har jue skolan o en massa "ledighet" men inga pengar att åka upp till Sthlm för, SNYFT! Tur att det är sommar snart så vi får vara m varandra 24/7 i tio veckor iaf... Åååååå kanske är sista sommaren m Bianca (vår båt) så jag hoppas vi kan uttnyttja henne massor,längtar sååååååååå.....


Ha en trevlig kväll gott folk!


Dagens Outfit...



Goofy: Klänning Gina Tricot, Leggings H&M, Halsband ?, "fotlänk" gjort själv ;), Klocka New Look (England), Doft Lacoste Touch of Pink.



Sponge: Topp H&M, Strumpbyxor Ica Maxi, Shorts Gina tricot, Armband H&M, Örhängen Cubs, Klocka Storm, Doft Jennifer Lopez Glow in the Dark.


Vad gillade ni min första dagens outfitinlägg?


Bästa komplimangen!

Lisa berättar för våra klassflickor att hon fått se en annan sida av mig (då Maja var här)... Ja hon menade att jag var gnällig, dessutom var jue M & M här förra helgen o Malin säger till Lisa, "visst kan Sandra vara elak ibland". Lisa ser lite förvånad ut säger "NEJ". Ja detta klassar jag som en jäääääättefiiiin komplimang då det var ett av mina mål m att flytta till Halmstad, att försöka vara mindre dryg, elak o mer männsklig o snäll! Tydligen ett mål som jag nu uppnått, JIPPI!!!!!!!!!!!


Ny joggad...

Nu har jag varit ute o intervallat i 30 min, jogging och walk... Fy så jobbigt det var, jag kom efter ca 30 sek jogging på varför jag inte joggat utomhus, det är jue sjukt mkt jobbigare än på ett "springband" men envis som jag är så hade jag mitt mål ingen hemgång förräns 30 min, duktig Sandra säger Sandra:) Jag förstår ej varför amn ska efter svettans ngt så jävligt e jue sjukt äckligt men jag antar att det är bra, lr? Nu ska jag göra lite situps o sen ta mig en snabb dusch för om 40 min kommer Goofy o då blir det liv i lukan!

Ha en alldeles alldeles underbar lördag gott folk!

Å nu då....

Nu har Goofy äntligen gått hem ;) Ska nu kolla på ett avsnitt av One Tree Hill o måla naglarna m ett suuuper fint nagellack vid namn "Magic" som Goofy köpte idag, ska nog ta o köpa ett likadant tror jag...

Som ni kanske ser så har vi ikväll pysslat lite m Designen på bloggen, tycker ni det blev fint? Jag e nöjd måste jag säga men det är nog bara för tillfället...

Ja, morgondagen blir intensiv men skoj. Funderar på att börja morgonen m en liten jogging tur, ja hör o häpnad jag som HATAR o jogga tänkte what the .... kan jue försöka iaf...Blir nog inget som håller i sig så ni behöver inte vara oroliga ;) Sen blir det P-parken m Goofy o plugg, sen hem o äta o fixa sig för en kväll på stan m Goofy och Johanna o Co, uteservering o utgång naaajs....


Jajjaja take care!

Mina allra goaste....

              



Vill bara understrycka att Maja självklart NR 1 men han skulle inte uppskatta en bild på sig, på min fiiina blogg!


Pannkaks kalas

Nu har jag spenderat heeeela dagen (12-18) i solen m Goofy så härligt... Lite plugg blev det iaf har läst 2 artiklar av alla 100 vi ska läsa men bättre än inget! Jag förstår inte, jag vill jue ej bli SVART men visst fan vill solen att jag ska bli det, jag fick strippa i parken ena plagget efter det andra åkte av, leggings o t-shirt, kände mig naken om baken hahhhhah.... O Goofy sa dessutom att jag skulle ta ner banden på linnet, men där fick jag banne mig dra gränsen! Så nu är jag bajsbrun på stället där solen inte fått lysa o blå .... där jag inte haft tyg som täckte, så imon så måste jag sitta i solen med banden nere, folk kommer jue undra varför jag solar.....

Vi har just ätit mumsiga pannkakor m vanilj o jordgubbs glass, mummmms smakar som när man var liten o mamma hade gjort det.... LOVE IT!

Jajajaj, nu ska jag dricka min öl o Goofy sin cider, vi har köpt VÅRT favvo snacks som vi ska avnjuta sen (ostbågar, helst i mängder)

Over and out!

Hurtbulle?

Ja nu har jag varit o tränar m Johanna, konditionsträning, intervall sedan blev det mag och ryggträning...Nu sitter jag här o äter havregrynsgröt m mjölk o florsocker (hade inget vanligt socker) för omväxlingsskull, brukar bara äta havregrynsgröt ala naturell eftersom det är så äckligt men ibland får man lyxa till det. Snart ska jag hoppa in i duschen för om drygt 1 timme kommer min partner in crime o vi ska spendera dagen i solen m plugg o annat...

Soo long mina vänner....

Trötter.....

Ack så trött jag är...O än så får jag ej gå o lägga mig på länge, har tvättid kl 21.30 lr 22.00, men jag e så lat så att jag inte orkar gå ner o titta, fy jag vill bara sova nu men har en MASSA lakan som måste tvättas.... Jag e jue lixom inte van o kliva upp så tidigt som jag gjorde i morse klockan 6,45... O dessutom så måste jag kliva upp tidigt imon oxå, för nån ska komma o byta fläktfiltret mellan 8-16, hallå kunde de inte ha gjort det idag när jag var borta, nej självklart så ska de ta mig sist... Och ja, jag måste vara vaken, har redan hänt att nån kom in o fixa ngt när jag sov, fy så jobbo det var...

Adjö mina vänner!


Vill ha sommar nu...

Fy, jag längtar så mkt till sommaren, hoppas stenhårt på en sommar som den 2006! Sthlms skärgård, grillning, sol & värme o vin på mamma o pappas baksida, jag det är livskvalitet för mig!


Jag var bara tvungen...

Jag har trånat efter denna skjort/blus sedan i Jan/Feb men då var den helt slut överallt o beställde man på nätet skulle man inte få den förräns i Maj så jag skippade det....Men nu e det Maj o jag viLl fortfarande ha den så nu är den o en BH beställd o ska komma under nästa vecka, JIPPI!!!!!!

Den är vit/blå randig


Sikken dag!

Ja idag har jag som jag tidigare skrivit jobbat, det har varit en riktigt underbar dag lärorik o rolig känns verkligen gött att veta att jag valt rätt utbildning! Längtar så tills jag får min egen klass o kan hitta på massa roliga (lärorika) uppgifter....

Morgonen började med att jag agerade specialpegagog, sedan var det speciallärare o efter lunch fick jag vara m på "matte tipsrunda" som var mkt givande och sist men inte minst hade jag läxhjälp i engelska!

Eftersom det inte blir nån träning idag så bestämde jag mig för att gå hem, gick förbi Ica Söndrum o köpte mig honugsglazerade kammben som jag ska mumsa på till middag! Jag promenixen blev inte hela vägen hem dock fick ont i fötterna när jag kom till Alevallen så därifrån blev det buss. Någon som vet hur långt det kan vara mellan Bäckagård o Alevallen? Känns som det var en bit iaf, lite duktigt av mig:)

Ja o vad händer resten av kvällen, jo den blir lugn. Ska nog plugga lite, kolla på One Tree Hill o sen så ska jag tvätta!

Ja nu har jag "helg" gött blir, en skoj helg m mkt värme har jag hört!

Fredag: Träning m Johanna, P-parken m Goofy o plugg, sen ska Goofy laga hennes mammas Räkris till mig så skoj att hon ska laga mat för omväxlingskull hehheheh...

Lördag: Ja blir la P-parken på dagen, ska försöka få m Goofy ut på promenix, tror inte att hon e så svår övertalad! På kvällen blir det uteservering o utgång m Goofy, Johanna o Sanna, skööööööj.... Hm kanske ska ta o införskaffa ng ny topp tills dess!

Söndag: Ja ingen speciellt bestämt, men bakfylle pizza o en film är nog ett säkert projekt för söndagen!

Over and out!

Hmmmm

Ja, jag hade tänkt o lägga in bilder på mina kära vänner (alla). Försökte i Photoshop, paint o på "blogg sidan" men inget ville som jag ville o jag har världens sämsta tålamod så det blev bara lite bilder från helgen m Malin o Mia....
Kankse lyckas i helgen om NI har tur för då har jag mina expert Goofy här...

Nu ska jag sova strax ska jue upp m tuppen imon, ska jue jobba ska blir riktigt skoj!!!

Sussa sött!

Tålamodet räckte bara till...


.....

Ja nu e jag klar m dagens sysslor, så nu ska ni snart få titta på lite bilder kommer dock bli en salig blandning en liten testomgång :) Får la se hur bra det går men håll en tumme e ni goa!

Stolt...

Över mig själv...Seminariumet gick bra sååå gött o ha det gjort, sen vart det sol på Nyhem (dock inge plugg, illa), nu har jag förstädat (Plockat undan från golv o bord o diskat, retsen blir gör jag när jagkommer hem) o snart ska jag sticka i väg o träna! Jag e riktigt impad över Johanna (min träningskompis,dock kompis annars oxå hehe men men) hon har jobbat i dag,  hon ca 20 min cykelresa in till stan för o träna (toltalt 40 min) o sen ska hon träna på det, ja vad ska man säga, jag hade aldrig pallat! Mkt glad att hon gör det dock annars hade jag fått träna själv o det är inte skoj....

See ya later!

PS. Hanna o Lisa har förklarat för mig hur man lägger in bilder så har ni riktig tur så kommer det några sen! D.S

Mkt o stå i....

Idag är det mycket som står på schemat. Om nån timme ska jag bege mig iväg till skolan för seminarium, efter det blir det plugg i solen, sedan ska jag träna o sen måste verkligen städas här hemma. Ååååå hoppas jag har sån självdiciplin så jag får allt gjort skulle vara så skönt!

Idag ska min Maja på intervjuv oxå så jag ska hålla en tumme för att det går vägen! Känns som tjänsten han söker är som klippt o skuren för honom oxå vill han hemskt gärna ha den!

Och Grattis Cissi som fyller år idag!

Over and out

Endast ett öga vaket...

Fy, jag klev upp för tio min sen o sjuuuukt tröötter e jag, men men bara o vara duktig nu! Jag älskar verkligen o sova, det är nästan det bästa som finns, dock skulle jag få ångest om jag vaknade vid tolv o ser att det är strålande sol ute o 19 grader, som denna dag..... Ja nej nu ska jag la ta  o sätta mig in i min Fallbeskrivning!

Kankse ett lite flummigt inlägg, men som sagt vaknade jag nyss, o ja ganska tragiskt att det första jag gör är att sätta på datan....Till mitt försvar är jag tvungen att säga att jag faktiskt skulle skriva ut min Fallbeskrivning!

Ha en bra dag, alla tre (läsare)!


Alltid samma visa....

Ja såhär är det alltid när jag börjar sent lr är lediga dagen därpå! Är vaken alldeles för länge borde verkligen gått o lagt mig i tid, eftersom jag har seminarium imon o borde satt mig in i min Fallbeskriving som jag näst intill har glömt vad den handlade om. Dessutom ska jag jue jobba på torsdag vilket betyder att jag ska upp m tuppen, börjar kl 8.00. Hur ska jag nu lösa detta?! Det får helt enkelt bli så at jag kliver upp tidigt imon så att jag kan somna imon kväll, för mkt hellretrötter imon än på torsdag!

Ja, god natt gott folk!

Heldag i parken!

Ja det är precis vad jag roat mig med i dag, spenderat hela dagen i parken m sol (typ 18 grader), plugg, tidningar, folktittande, skitsnack o sen vart det grillad kyckling o potatisgratäng m öl till myssssssss.....

Ja nu ska jag ta o plugga lite är nämligen så att jag imon äntligen ska bli klar m kursen Inkluderande syn-arbetssätt har väntat på detta i typ en månad nu. Anledningen till att det inte blivit av tidigare är för att jag ska göra seminariumet m en tjej som gjorde klart sitt arbete i förrgår, blir så less på människor ibland!

Sen blir det allt lite One tree Hill o så har jag lovat min kära vän K att ringa jag e så dålig på att höra av mig till honom såvida att han inte mår dåligt eller ngt sånt, jag e så glad att han är han för att jag tror ingen annan av mina vänner skulle kunna vara min vän om det vore så! Du e bäst K!!!!!! Hahahhahah helt sjukt, telepati, nu ringde han precis när jag satt o skrev om honom!


Jjajajaj om jag ska pluggeliplugga lite nu då!


Sol, Sol, SOL!!!!

Jag älskar solen o värmen som nu finns ute det är verkligen helt underbart! Ett lyckorus i kroppen, o ett leende på läpparna. Snart ska jag bege mig till P-parken för o plugga o njuta av solen!

Idag så ska min Betty besiktas, Malin fixar det, håll en tumme för att hon går igenom utan något större problem! Och på torsdag ska jag jobba så gött o få lite slantar, vikariera som Specialpedagog är mkt roligt har gjort det en gång förut, kankse får träffa några av "mina" ungar i 5-6 an oxå de är såååå goa!

Ja så där har ni det som händer för mig i dag, snart parken, sen träning o ikväll lär jag la se lite fler avsnitt av One tree hill! Härligt o vara student!

 Vad ska ni hitta på?


Nattuggla...

Ja nu har jag sett fem avsnitt av One tree hill, jag som trodde att serien var slut men icke, gött o ha ngt o titta på. Började dock titta på dessa kl 22 efter Cashmere mafia gillar den serien men ibland kan den vara lite väl lik Sex and the city. Ja kul m en serie som det finns nya ansnitt av, har sett alla Greys, Private Practice, Desperate o Gossip girl har säkert missat nån serie nu! Vill se alla Prison Break bara för att jag e In Love with, M Scofield men nej jag ska njuta i lagom doser ,skulle jag se alla skulle jag få abstinens, och det är jue  faktiskt härligt att få njuta av FINA W.M en gång i veckan.

Nej om jag skulle ta o klättra upp i min säng.....


Natti natt till er som inte redan sover :)

Förbannad!

Asså nu e jag arg! Jag e nämligen filmoman o kollar i kanske på åtta filmer i veckan o blir det inte så många filmer blir det avsnitt från serier i stället! Men nu har skit sidan som jag får mina filmer i från strulat i två dagar, jag får abstinens o har inget tålamod alls.... Hur ska jag nu göra?

Trött o svettig!

Nu har jag tränat o jag e väldigt trötter, slut i mina muskler o svettig! Ush jag fattar inte riktigt hur jag funkar, när jag står där o ska försöka hänga m i alla avancerade danssteg så ser jag MÅNGA andra tjejer som troligen uppfann ordet fitness, de är hur vältränade som helst, sminkade, smykerade (hittade på det själv=stora ringar i öronen) o de hoppar o stutsar o kan varenda danssteg. Ångesten sveper över mig, fy nej jag måste verkligen göra ngt åt min figur, kilon som bara MÅSTE veck! Jag fattar dock ej varför den kommer just då när jag jue faktiskt är duktig o tränar, borde den inte komma när jag smäller i mig en pizza m beasås o dricker cola till o toppar m efterrätt i from av chips eller ostbågar?

Nej nu ska jag ta o duscha!

Mellanlandar...

Ja idag har jag haft heldag i skolan (10-14) gillar denna kursen m namn Ledarskap väldigt mkt måste jag säga, intressanta föreläsningar, litteratur o duktiga föreläsare som det ska vara :)

Sedan har jag suttit i P-parken en sväng, gillar den skarp, Lisa o Hanna pluggade o jag matade fåglarna m banan så det blev värlskrig melllan fåglar av samma ras o av olika raser men värst var nog kriget mellan Mig vs Hanna o Lisa som inte ville att jag skulle mata de hungriga fåglarna, jag bara undrar vem ska annars göra det?! :)

Nu ska jag strax i väg o träna m Johanna, ngt jobbigt danspass, sen så ska vi la ta o göra lite siitups oxå ska blir skoj! Jag e så stolt över oss, vi har redan planerat in tre träningar denna vecka o det ska vi ta mig tusen fixa, men ack så ont vi kommer ha, men det är det värt!

Föresten, jag har bestämt mig för att lyssna på Goofy o Katten, det blir jobb på torsdag om jag lyckas få tag i M, men hon verkar vara väldigt upptagen! Tack för hjälpen, jag har jue så svårt för o bestämma mig!


See ya later alligator

Lite ensamt...

Det känns aningens tomt här i min 26 kvadratare nu när det har varit fullt hus sedan i tisdags, tyst o lite ensamt....Men ensamheten brukar gå över rätt fort, jag har skola i mon, på ons o på tors jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå till skolan på torsdag. Det är nämligen så att jag blivit erbjuden jobb den dagen så jag är verkligen i valet o kvalet....Dels känns det inte alls bra att skippa skolan efetrsom vi typ har åtta skoldagarn denna kursen o sals tenta men o andra sidan som skulle det verkligen vara ett tillskott i kassen i Juni att få sig en slant då jag tills dess inte hunnit tjäna in så mkt. men ändå har massa räkningar. Hm, hjälp vad tycker du att jag ska göra?

Jag har mina rutiner innan jag kan gå o lägga mig. De följer nedan:

Packa väskan för imon

Fixa matlåda

Lägga fram kläder

Prata m Maja

Allt är redan avklarat så vad väntar jag på, hm tjaaa kan man undra, skulle tro att jag inte är tillräckligt trött än o jag har definitivit inte fått min ranson internet de senaste dagarna så det är massor att ta igen:)

Åååååå jag hoppas att det inte blåser så mkt imon så vi kan sitta ute o äta lunch, så mysigt. Håll en tumme för det!

Nej ni, jag får nog allt ta o gå o lägga mig nu inge skoj o  vara trötter imon!


Sov gott & dröm sött!


Sanningens ögonblick

Har för första gången tittat på Sanningens ögonblick på 5an. Jag förstår verkligen inte varför det visas såna program på TV, en av "spelarna" fick veta massor av hemskheter om sin pojkvän, att han varit otrogen bla. Varför ställer man upp på att vara med i programmet om man vet att man inte har rent mjöl i påsen? Psykopat fasoner om man medvetet vill såra sina nära o kära. Tyvärr så tror jag att det finns många som tycker att det är bra TV men jag tycker bara att det är tagiskt o elakt.

Firar 1 vecka, Stort grattis bloggen:)

Ja i dag är det en vecka sedan du kom till o så mkt har hänt sedan dess :) Nu är det dags för lite förändring i ditt utseende detta kommer blir ett uppdrag för Hanna som e grym på sånt här, så du är i säkra händer! Lisa kommer la oxå få vara m på ett hörn, jag e avis på att dem kan o ej jag, skulle aldrig palla skulle ge upp om det ej blev som jag ville inom loppet av fem min, hm borde kankse jobba på det.....

Tack tack för hjälpen flickor!!!

Vi väntar spänt på det nya utseendet!

Valborg och helgen!

Ja som utlovat kommer här ett längre inlägg om min Valborg och helgen som varit.

Min Maja kom i tisdags o stannde tills på fredagen, vi hann m massa mys o friade Valborg på Bolmens m grill, alkohol, trevligt folk o kubb mkt trevligt men dåligt väder. Sedan gick vi hem till mig en sväng innan jag, Lisa o Johanna gick till Bulls uteservering.

I fredags kom Malin o Mia ner o vi roade oss m o njuta av solen på Cafeets uteservering m massa snack om allt mellan himmel o jord! Vart dock en lugn kväll o vi gick hem vid 24 tiden, för att vi hade en låååång lördag framför oss!

Lördagen började med en sväng på stan o M & M shoppade lite, jag hade dock ej råd snyft! Sedan begav vi oss till Tylösand där vi var o tittade på Rodedendronparken o hittade en helt underbar liten strand, där låg vi o njöt m en glass i handen, sedan tog vi en promenad o tittade på allt det andra som Tylösand har att erbjuda, jag säger bara livskavlitet när den är som bäst! Det var bröllop på en av klipporna,  det var precis så som jag en dag vill gifta mig dock i Sthlms skärgård m alla goa männsikor i mitt liv! Sedan så fick de en liten guidad tur av Halmsatd i by car, jag visade Östra stranden där jag bodde först (ush dåliga känslor), högskolan, flygstaden, slottet o ja lite annat.
Sedan begav vi oss hem till mig för att göra oss vackra inför kvällens festligheter, spelade spel o snackade strunt o efter ettag kom Lisa o Hanna o joina oss trevligt! Vi begav oss ut i den mörka natten o våra fötter styrde till Mårtessons där vi shakade as :), hade riktigt skoj o det var lagom mycket folk. Ja åsså i morse så åkte flickorna hem, de åkte min bil hem för att det var helt omöjligt att få tag i biljett hem både, m flyg och tåg.

Ja jag måste säga att jag har haft det bättre än bäst de senaste fem dagarna. Skrattar alltid så mkt m Malin o Mia o de är så lätta o umgås m, helt underbara flickor.

Ja resterande av dagen har jag spenaderat m Lisa o Hanna i P-parken, där vi åt pizza o glass o njöt av solen, jag älskar verkligen denna o kommande årstid, underbart!!!!

Ja det var mina senaste dagar i skrift, Vad har du gjort i Valborg/helgen?

Sol och Pizza i P-parken!

Solen skiner o jag är inte så bakfull att det är jobbigt, men lite trött e jag nog allt om jag känner efter...Men snart blir det pizza i P-parken m Goofy och Hanna mums fillebabba!

Jag har haft en jättte skoj helg m Malin o Mia, får la skriva lite mer om den ikväll! Ska försöka få Goofy o visa hur man lägger in bilder oxå så ni får se lite såna från vad helgen hade att erbjuda!

Nu kallar Pizzan, ha en ljuvlig dag!


Ont i magen....

Nu har Maja åkt för typ 10 min sen o jag har redan ont i magen o en klump i halsen, saknar honom redan (ni får tycka att jag e töntig) men fy, alltid samma klump i halsen.....Tänkt om vi kunde få vara tillsammans jämt, men den som väntar på ngt gott!

Pratade just m Malin oxå o de var strax i Jönköping så de kommer la om några timmar, så skoj vi ska ha i helgen kul o få visa dem Halmstad o alla godbitar denna underbara stad har att erbjuda! Jag tittade på väret innan oxå o det skulle vara sol hela helgen dock bara 14 grader men men solen gör mkt!

Ja nu tänkte jag hoppa in i duschen o sen ska det tvättas!

Ha det gott!!


2 Maj...

Jaha nu har Maja gett sig ut o cyklat, han ska cykla till Mellbystrand (tror det stavas så) o tebax fy så hurtigt, an ska nämligen cykla Vättern runt så det gäller o träna hårt :)

Ja vad står på shemat för mig i dag då? Jo nu strax ska jag återigen sätta gång o städa, nästan lite jobbigt m gäster när man hela tiden måste städa :) Blir jue så snabbt smutsigt när man är två personer i min 26 kvadrats studentlägenhet o då ska vi jue vara tre i helgen ska bli spännande, tror dock inte att vi kommer spendera så mkt tid här! Efter städningen, så blir det lunch m Maja sen  ska det tvättas o sen kommer M o M sköj. Vi ska nog ta o besöka en uteservering ikväll men det får la allt ta o bli lite varmare tills dess. Annars blir det nog massa vin o snack i i mängder blir jue lätt så när man ej träffas så ofta!

Ååååååå inte att förglöma min babi kommer ner i kväll oxå, min lilla fiiiiina Betti ska verkligen ta hand om henne väl nu, hon har nämligen inte blivit så väl behandlad uppe i Sthlm men som den grymma mamman jag är såå kommer hon få det bättre m mig. (Betti= Min bil)

Ost lover...

Sitter o väntar på Maja som duschar, när han e klar ska vi äta ost o kex mumssssssssss.... Jag älskar ost, nog mer än ngt annat  ätbart alla former o alla sorter. Ja vad skulle jag göra m ett ett liv utan ost, hm ja e ngt o fundera på. Nu e han klar så nu du lilla osten ska du få hamna i min mage gottans!!!

Kvällen...

Nu har jag o Maja ätit middag, till förätt blev det tomat, mozarella i olivolja m massa kryddor mums! Sen 
vart det min goda paj, den e verkligen god om jag får säga det själv :)  Detta avnjöts med ett gott rödvin hehehheh...Till detta tittade vi på en film, himla konstig men Maja gillar såna filmer o jag e så snäll så jag står ut, No Country for old men hette den tror jag! 

Nu tittar vi på Efterlyst o jag e glad för att jag vågar ej kolla på det när jag e ensam!

Ja snyft imon åker Maja hem o jag venne när vi träffas nästa gång fy dåliga känslor i magen.... Men det e iaf jätte roligt  att Malin o Mia kommer imon. Så helgen ska spenaderas med dem oxå  ska vi träffa Lisa  på lördag så skoj vi ska ha :)

Nej nu ska jag titta vidare, ha en fortsatt trevlig kväll!!

Fösta maj

Ja tänk hur fort tiden går det är verkligen helt sjuuk. Kändes som det nyss var jul o jag o Lisa satt o kämpa m våran B-uppsats. Skönt iaf att vi går mot rätt tider, våren o sommaren. Jag längtar sååå tills det blir varmt ute!

Tittade just ut genom fönstret o det var Första Majtåg utan för bibblan, ja herregud vad det spelas o mkt folk är det oxå (medelålder 70) .Tänk när man blir gammal ska man roa sig m sånt då?

Ja snart ska vi bege oss till Flygstaden, Maja ska shoppa backläsk, (Cuba cola som ej finns i Sthlm), vax (som inte heller finns i Sthlm) och Tonic water i mängder heheh kommer bli tung last hem för honom. Ja jag e jue ett litet fattigjon såg jag jue igår så blir nog ingen shopping för mig, usch så tragiskt första maj o jag e redan pank inge skoj alls, tänk så skönt det var om man hade massa pengar fyyyy så gött det skulle vara. Ja tur e jue att man har ett sparkonto som man kan uttnyttja. Det är verkligen märkligt att det går åt mkt mer pengar när det är vår o sommar.

Ja sen ska jag göra mumsig paj till middag, vad ska ni äta?


Nostalgi!

All heder åt Astrid Lindgren. Sitter  nu o tittar på Madicken, det värmer i hjärtat. 

"Vi gungar våra pippor håhåjaja, ända tills de är döda håhåja"

Elisabeth: Gud vad du är bra på att kommma på visor Madicken. Hahahhahha

Alva är så rolig oxå:

Alva: Vad har hänt här då?

Pappa Jonas: Jag har varit dum

Alva. Det var dumt det!

Ja Astrid har verkligen gjort de bästa böckerna o filmerna som finns, passar ALLA åldrar!


Högtider....

....är så fruktansvärt överskattat. Alltid ska det vara massa saker o göra hit o dit, när man var yngre var det ännu viktigare. Planerades lååångt i förväg o slutade alltid i fylla i nån buske :) Valborg är en av dem ÖVERSKAATTDE högtiderna enligt mig, ja visst hade jag trevligt igår, grillning i regnet på Bolmens o sen hem till mig n sväng jag, Maja, Lisa och Johanna som aningen avslagna :) Sen in till stan o Bulls uteservering en sväng....

Ja idag blir det nog inte mkt gjort,mys m Maja troligen innomhus då det regnar ute, så triiiist m regn. Men o andra sidan får vi lite kvalitetstid o det får vi jue ej allt för ofta :)

Ha en bra dag!


RSS 2.0