Dag 13

Såhär ser min vecka ut...
 
Måndag: Började med en måndag i sängen, sjuk :(
 
Tisdag: Jobb och kvällplanering på jobbet
 
Onsdag: Jobb och träning
 
Torsdag: Jobb, eventuell date m J, T & H :)
 
Fredag: Jobb, träning, Tvätta, Fredagsdate m O :)
 
Lördag: Träning, Ev en vända på stan, kräftskiva och utgång :)
 
Söndag: Slappsöndag, troligen en mumsig pizza och söndagsfilm m mina boys :)
 
Roligare än såhär brukar inte mina vardagar vara, ser riktigt trist ut när man ser det svart på vitt... Ska du göra något skoj iveckan?!
 
Over and Out!!

Dag 11, del 2

Kroatien har precis som Grekland en rik ögrupp :) Båtluffat från Split-Dubrovnik har jag oxå gjort, skillnaden mellan Greklands och Kroatiens öar var att ingen ö var den andra lik i Kroatien :)
 
 
 
 
 
Den tredje språkresan gick till Malta, en månad bodde jag där, en mycket minnesvärd månad, oj så roligt det var :)
 
Bulgarien och Sunny Beach är något som jag inte skulle göra om.... Stängsel runt städerna, djurplågeri och allmänt illa om ni frågar mig.
 
Turkiet, älskade Turkiet är ett land som är välbesökt utav mig, har varit där åtsiljiga gånger, billigt, varmt och det finns precis som i Grekland både lugn och ro och fest :) Min favorit är Turkiets västkust :)
 
 
Underbara Marmaris :) Sedan har jag även besökt Icmeler, Side och Alanya :)
 
Det senaste tillskottet i reseryggsäcken är USA, två fantastiska resor :)
 
 
 
Kalifornen....och....
 
 
Florida....
 
Jag har säkert glömt några ställen, men det är verkligen underbart att resa, kan man inte göra för mkt, fantasitiska resor och fantastiska minnen :)
 
Over and out!!!!

Dag 12

Mitt favoritgodis... Kommer nog inte som en överraskning för er, men lakrits är mitt favvo godis och kan vara något av det mest fantastiska som finns, och då talar jag inte om någon kass sötlakrits utan salt så salt det bara går ja då är det bäst :)
 
 
  
 
Några av mina favoriter :)
 
Hoppas ni har en härlig tisdag :)
 
Over and Out!!

Dag 11, Del 1

Platser jag besökt, min tolkning av Dag 11 får bli länder, städer och öar som jag besökt....Ja, detta blir nog inte lätt jag är ju så pass gammal så minnet börjat svikta men jag skriver de besökta platser jag kommer ihåg :)
 
Det allra första landet jag besökte var Italien, men jag var nog inte mer än 2-3 år då så har inte många minnen utav den resan...
 
Sedan vet jag att familjen Anderstedt flera år hade en stående resa till Kanarieöarna, tror det är 5-6 gånger vi åkte dit... :)
 
 
Gran Canaria, Tenneriffa och Fuerteventura var de öarna som blev flitigt besökta :)
 
 
 
Åkt Viking Line till Mariehamn och Åland har gjorts ett par gånger.... ;)
 
 
Birka Paradise har även tagit mig till Helsningfors och Finland ett par gånger :)
 
Grekland och dess härliga örike har besökts en massa gånger....:
 
Zakyntos
Korfu
Kos          
Karpathos
Lefkas
 
Kan hända att jag glömt någon ö, Grekland är bra fint, finns allt från lugn o ro till fest :)
 
Två utav språkresorna jag varit på har gått till England den ena till West Buckland School som ligger utanför Barnstaple på västkusten...
 
 
och den andra till Isle of wight som ligger söder ut i England...
 
 
Under både dessa resor ingick ett besök i London oxå :)
 
Förra året 2011 var första gången jag besökte Danmark, både Köpenhamn och Helsingör fick sig ett besök :) Många tyckte det var väldigt konstigt att jag aldrig tidigare varit i Dammark, men  Stockholm-Danmark är ju en bit, därför blev det ju oftare Stockholm-Finland som ligger betydligt närmre :)
 
 
....fortsättning följer :)
 
Over and Out :)

Vill ha!

Som jag vill ha dessa puddingar, har läst och läst och de verkar grymma dessa pjuksen. O har en tidigare modell o tycker dem e grymma. Dock så verkar de bara säljas från storlek 36,5, någon som vet hur de är i storleken eller äger att par och vill berätta för en super Sponge om hur de är?!
 
 
Nike Lunarglide 4
 
          
 
 
Over and Out!
 
 

Regn & Rusk

Ligger nerbäddad i soffan idag oxå, känns bättre idag har nog inte lika hög feber iaf :) Känns ju inte riktigt ok att redan vara sjuk från nya jobbet, så kurering står på schemat idag m... :(
 
Ute är det grått o trist och regnet faller tungt, får mig att längta bort... Som tur är har vi en solsemester att se fram emot, underbart...
 
 
 
Tycker att hösten och vintern på denna sida om året är riktigt trista, rent av deprimerande... Så jag brukar se till att boka in roliga saker för att längta, inbillar mig att tiden går fortare då oxå :) Har skojsiga saker att se fram emot både September, Oktober, November och December, så läget är under kontroll ;)
 
Hoppas ni har en härlig söndag :)
 
Over and out!
 
 

Sjukling...:(

Longe time no see, mina fina vänner.. Det är inte så att jag haft semester enda tills nu för er som trodde det ;) Nej jag lever ett så fullspäckat liv så jag har inte haft tid för o blogga... det kankse inte var hela sanningen...Men nu är jag här :)
 
Egentligen skulle jag spenderat kvällen på kräftskiva i Ängelholm, m fina vänner men istället ligger jag nerbäddad i soffan under en filt, har åkt på feber, halsont och är snorig som få...Trist som få men basiluskan tog överhand :(
 
Mörkret faller utanför, och hösten är på ingång m stormsteg så jag har passat på att tända ljus, mysigt :)
 
Film, onyttigheter och kuerering är temat för kvällen, jag har redan avverkat en film redan skulle vilja ge den betyget ok, L!fe Happens....
 
 
En film som duger att se om man har tråkigt, eller är sjuk :)
 
Jag har en till film att se innan jag ska krypa till skojs, jag skulle tippa att den är lite bättre iaf...
 
 
Tycker iaf att Jason Segel är en lättsam och bra skådespelare, har ni sett den?!
 
Hoppas ni har en fantastisk lördag kväll :)
 
Over and out!!!
 

RSS 2.0