What 2 do now?!

Jahapp, denna tisdag har verkligen gått sjukt fort, dock kan det jue bero på att jag haft fullt upp heeeela dagen....

Josefine har just lämnat mig o vi har haft en effektiv, mysig o skoj kväll som alltid (iaf det två sistnämda ;p).. Hummern blev mumsig o vi har pluggat på rätt bra ändå, jag tycker att det är väldigt skönt att hon vill plugga m mig, jag känner mig betydligt säkrare då jag har någon att bolla med, som man brukar säga två hjärnor är bättre än en ;)

Imon blir det en intensiv dag även den, ska läsas på morgonkvisten, skola mellan 13-16,  hämta stolar,träna pass, hem o plugga o eventuellt börja förstäda lite ;) Jaaaa gud sikken skojsig onsdag lr vad säger ni?!

Undra vad jag ska roa mig m nu, har verkligen ingen lust att börja läsa än så det får nog bli lite trevliga serier att glutta på Gossip Girl, One Tree Hill o Desperate Housewifes, kanske inte alla tre idag, måste jue ha ngt skoj o titta på imon oxå....

Over and Out!!!


Long time no see...

Ja, what 2 say, mkt har hänt sedan i fredags, helgen i Sthlm var inte som alla andra, kom ner till Halmstad igår o hade fullt upp då m saker som egentligen kunnat vänta men men... Jag kunde inte bjuda er på ngt blogg inlägg igår för mitt jäkla internet har vägrat o fungera tills nu, jag som har så sjukt bra tålamod tog jue självklart det med ro....

Idag har jag varit på stan m Hanna, vi har letat födelsedagspresnt till en liten fröken som fyllde hela 21 förra veckan, henne ska vi fira på torsdag m middag, förfest hos mig o utgång. Skoj som attan hoppas jag att det blir, vilket iof är en självklarhet eftersom det är ett par riktigt goa tjejer..... Snart kommer Josefine o hämtar mig, vi ska åka o inhandla hummer ,mumsigt, vi ska äta gratinerad hummer, plugga o kolla på idol, hoppas att vi lyckas få ording på den nedrans hemtentan.

Åååååå, blir galen på mig själv o denna hemtenta ska ni veta, jag var varit sjukt oseriös denna kursen, har missat 3 föreläsningar, ok det kanske inte låter mkt för er, men eftersom vi sammanlagt haft hmm, hur många kan det vara kankse totalt 8 föreläsningar så känns det riktigt illa.... Men o andra sidan så är det jue inte så att jag bara legat hemma o skitit i dem, jag har faktiskt haft väldigt mkt viktiga saker o göra, Möhippa, 25-års fest o begravning, visst Möhippa o 25-års fest kanske kan ses ngt som jag kunnat skippa, men eftersom det är två av mina bästa vänner så prioriterar jag det högt... Min farmors begravning hade jag kunnat missat alla föreläsningar för om det behövts (hur fan stavas det?)

Nej, jag tänker lyssna på Hannas kloka ord, vilka var, att om vi börjar idag så är vi jue ute i god tid, o klart det beror väl på hur ambitös man är, o just denna kursen har/kommer jag inte vara det sååååå, men den som inte lyckas skriva en hemtenta på en vecka o två dagar tjaaa, nej måste jue vara helt normalt lr?!

Nej ni, nu ska jag ta o pluggeliplugga lite här!!!

Föresten, hoppas ni haft en alldeles alldeles undeerbar helg o att ni får en fortsatt fin tisdag!!!

Over and Out!!!

Lite Update kanske ;p

Ja, bloggade senast i onsdags va?! Sen dess har det var loads and loads 2 do, ska ni veta....

Jag begav mig jue i onsdags av från Halmstad för att åka till Norrköping där min lillalillabror numera pluggar på ett musikgymnasium, var väldigt kul att höra han o hans klass sjunga o dessutom se hur han bor, lilla plutten e lixom inte så liten längre helt stört.... (Läser man tidigare inlägg så vet man vad jag skulle i Norrköping o göra ;p) Ja, så jag spendearade kvällen m min bror, o fick även sova över i hans korridorrum, i en egen säng lyx heheheh....

I torsdags så åkte jag o bror upp till Sthlm för att möta upp resten av familjen o gå på farmors begravning, uch det är verkligen jobbigt med begravningar, o jobbigt med dödsfall, man känner sig så hjälplös...Jag var helt matt igår när jag kom hem till Maja, kändes tomt på ngt konstigt sätt, men det är det ju troligen för att min farmor inte längre finns.... Jag fick en ring som hon lovat mig sen jag var liten, en guldring i form av en rosett, den satt som en smeck på mitt lillfinger!!!

Jaha åsså var det fredag, vad har jag gjort denna morgon då?! Jag har tvättat, ja det första Maja säger när jag kommer upp är att han bokat tvätttid, jaha så jäkla snällt lixom, efetrsom han hatar o tvätta, det e iof inte en av mina roligaste aktiviteter heller men en av min favvo sysslor i hemmet om jag får välja.... Jag tänkte smart som jag är dett kan jag uttnyttja, vilket jag självklart gjorde oxå, fick mig en gratis bussremsa (kostar 180 kr), öl o tjaaa ska nog komma på ngt mer o lura av honom, man får inte vara dum när man kan vara , hmmm kan vara....SANDRA!!!! Vad händer mer idag då?! Jag tänkte att jag skulle ge mig ut på en joggingtur, men vi får se hur det blir med den saken ;), vid 17 tiden ska jag möta upp Roger o vi ska laga middag ihop, efter det blir det förfest o sen utgång m en salig blanding av människor, syster, jobbarkompis, x-kollega/syster roomie, gammal klasskompis lilla syster, "Kusin" o förhoppingsvis även en kulfilur  o hans vän o en stor liten bror.... Kul kommer vi att ha det är iaf givet!!!

Sorry om det är en massa felstavningar nu, Maja har en stationär dator vilket betyder att det är ett sånt där omöjligt tagnetbord, bläääää....

Hoppas ni får en alldeles alldeles underbar helg mina små rumpnissar!!!

Nu ska jag  ta o göra ngt vettigt, undra vad, förslag TAAAAAAAACK!!!!


Over and Out!!


Strul..

Ush o fy, jag måste ha min morgon dos av internet, men nej nej det ville min anslutning, fy så irriterande fick roa mig mig att lösa problemet i hela 30 min, har jag tid med det?! Svaret är nej, men jag måste, ett så kallat beroende ;) Nu fungerar det iaf göttans. Även denna dag bjuder Halmstad på strålande sol, dock är det inte alls lika varmt som i går, höll på o frysa röven av mig i morse när jag var ute o joggade, får nog börja klä mig lite varmare...

Jag har tagit tag i det mesta som skulle göras denna morgon, det är är kvar är att damsuga, göra  mig i ordning, gå ut o soporna o äta, bör jag klara av på drygt en timme va?! Hehhehe jo, jag e rätt effektiv när det väl gäller så det ska nog gå bra!

Nej om jag skulle ta o sätta igång då, klockan tickar fortare än fortast sååååå, soooo long mina fina små rumpnissar!!!!

Over and Out!!

Another one?!

Vad händer, här berättar jag för er att jag dör av nyfikenhet när det kommer till vem som skickat blommorna, jag hatar att vara nyfiken men tycker om uppmärksamheten, men nu blev det ännu mer jobbigt o jag fick mig en dos av ännu mer nyfikenhet...Fick nämligen en fin kommentar i förra inlägget, TACK den värmde ska du veta! Men som sagt nu är jag ännu mer nyfiken, dock är jag till hundra procent säker på att det inte var DU som  skrev kommentaren som skickade blommorna. Min teori är att du är en rar liten människa som för första gången var inne på min blogg o antingen kände för o driva m mig lr för att bara ge en komplimang, oavsätt så blev jag glad, men även sjukt irriterad, jag vill jue veta vem du/ni är, förstå att detta är ett allvarligt problem för mig o att jag faktiskt lider...;p

Så nu mina små rumpnissar har jag två uppdrag åt er dels att ta reda på vem som skickade blommorna dels vem som skrev kommentaren ;p Nej vaddå besatt, inte jag heller ;)

Ska ta o krya till kojs nu, för imon ska det joggas, packas, städas o köras till Norrköping riktigt mkt o göra!!!

Sussa sött!!

Over and Out!!

Get out of my mind!

Jag kan inte sluta tänka på dessa nedrans blommor, det värsta jag vet är o vara nyfiken, I hate it...Dock är det ju ingen som jag vill ha blommor av som gett mig dem, men eftersom min karl e rent av värdelös på o ge mig blommor så värmer det lite iaf, fast värmer gör det nog egentligen bara tills jag får reda på vem det är, för hur kul kommer det att bli att gå till jobbet sen.... Men äh, ge mig ett namn illa kvikct!!!

Så återigen, stilla min nyfikenhet o kontakta mig du känner dig träffad eller har sett eller hört ngt, fredagen den 19/9-08 på Kumla Gårdsväg 28 mellan 12-15.30, hör av er till mig snarast möjligast! Mohahhahahha







Over and Out!!!

Hjääääääääälp!!

Har satt ut fyra skålar m giftet i lägenheten o det är endast en ynka liten jävel som hamnat i, vad gör jag för fel? Vad har jag gjort för o förtjäna detta??? Snääääälla kom m tips på hur jag kan lösa mitt prolem, jag vet att ni sitter inne m värdefull information, for fuck sake dela m er!!!

Over and Out!!

Update!

Nu flög en jäkel in i näsan på mig, yeeh, en mindre!!!


Jag hatar er!

Fy fan varför?! Vad fyller de för funktion, ingen som helst som jag kan se det, lr ja de e jue jävligt duktiga på att reta gallfebern på folk (iaf mig), jag pratar om dessa jävla bananflugor! Jag hatar dem o e så arg på dem så att jag nästan skulle kunna börja gråta...Jga hittade ngt tips på nätet om hur man skulle göra på att ta död på dem, vilket var äppercidervinäger o diskmedel, jag hoppas verkligen att detta funkar. Jag har nu ställt ut ett par skålar i min enorma lägenhet med blandingen, dock har lukten av äppelcidervinäger fått mig att få ont i huvudet, men det är det ta mig fan värt om de försvinner... Har ni några andra bra tips på hur man får död på jäklarna så dela gärna med er!!!!



Inte nog med att den är sjukt jobbig den är fruktansvärt ful oxå!!!

Nej nu ska jag laga skagenpanna, o njuta av  OTH o GG, det kommer förhoppningsvis få mig på lite bättre humör....


Over and Out!!


Ett strålande Halmstad...

Jupp det är precis vad det är solen skiner o termometern visar på 18 grader, hur gött som helst, jag blir verkligen lycklig över sol o värme...

Skolan gick som en dans, vilket betyder att föreläsningen gick fort o smärtfritt ;p.... Kul o träffa flickorna o snacka lite skit, ni e allt bra goa allihopa ;)

Jag behövde tydligen inte infinna mig i Norrköping förrän kl 16 imon o mamma o pappa skulle tydligen oxå komma ner (blir det för dem),skönt att jag slipper gå på föräldrarmötet själv o ännu skönare att jag slipper flytta Kriss saker ensam...Jag är jue ej förvånad över att jag missat att mamma o pappa skulle komma ner, är man uppvuxen i en 7 manna familj så blir det många bud hit o dit vill jag lova! Det ska dock bli väldigt skoj att se hur Kriss har det i skolan, m vänner o bostad, helt sjukt jue ponken är bara 16 år o bor redan själv, han är allt bra duktig, jag e en väldigt stolt storasyster ;) Hoppas bara att han kommer att slå igenom en vacker dag så jag kan skryta ännu mer ;p

Nej nu ska jag ta o kolla på Gossip Girl o One Tree hill!!

Hoppas ni har er en riktigt bra dag mina små rumpnissar!!!

Over and Out!!


Ingen rast, ingen ro....

Tiden bara springer iväg o jag hinner inte med, denna morgonen är jag riktigt stolt över mig själv, har hunnit med en joggingrunda o läst ut en bok , bra där!

Jag har skola om ca 1,5 timme, förläsning, ska bli spännande, efter den så måste jag handla o tanka, för imon åker jag till Norrköping för att hjälpa min älskade lillebror m flytt, handling av mat o kläder, skojsigt. Men innan dess ska det städas o packas, känns nästan som att jag inte hinner andas, någon som känner att de vill ta på sig de uppgiften åt mig?!

Nej om jag ska ta o klä på mig, kan jue ej sitta här i morgonrock ;p

Over and Out!!

Duktig tjej...

...önskar jag verkligen att jag var, fy fan för mig, jag har inte gjort ngt av de tre tingen som jag skrev om i förra inlägget, hur illa som helst, men jag är egnetligen inte förvånad över mitt beteende.... Istället har pysslat m mina naglar som nu ser fina ut igen, kollat på hmmm hur många kan det vart tre eller fyra avsnitt av Desperate Housewifes, skoj hade tydligen missat dem i våras, brukar ni kolla på DH? Om ni gillar serien så har ni massa skoj som väntar ;)

Lite duktig är jag iaf håller nämligen just nu på o tvättar... Jag ska jue nämligen åka upp till Sthlm igen på onsdag o det är inte kul o komma hem till en full tvättkorg....

Nej nu ska jag ta o kolla om det kommit ur nya avsnitt av One Tree Hill o Gossip Girl, hoppas hoppas, håll en tumme!!!

Over and Out!!!

En helt vanlig måndag...

Ja, idag är det en helt vanlig måndag för mig, vilket betyder att jag inte har nån skola men en hel del o läsa, har jag gjort det då?! Nepp, inte alls, illa illa, men men jag är jue inte direkt förvånad över mig själv  o min usla självdisiplin;p Idag har jag vart en vända på stan m Johanna o Lisa, trevligt trevligt, fick lite shoppat, en nagellack, en nya geggo moja grejs till ansiktet, ja hmm sen var det nog inge mer.... Vi tog oss även en fika på Espresso House, jag njöt av en vanlij latte o en varm macka mumsigt värre.... Undra vad jag ska roa mig m resten av dagen då, plugg, en powerwalk o en film är egentligen ett måste, undra om det kommer o bli så...

Nej nu ska jag ta o fixa lite m mina naglar som tagit en hel del stryk under förra veckan då jag jobbade....

Ha det gott, min rumpnissar!!!

Over and Out!!

Nu ni ska jag ta o bjuda er på...

Lite boring shit om mig själv......

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

3....

Vilken svordom använder du mest?
Hmm jag e lite av en duktig tjej ;p så jag får nog säga att jag använder jävla mest.....
Äger du en Ipod?
Jupp....

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Väckarklocka?! Jag e ju student....

Hur många resväskor äger du?
En

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Alltid, sover oxå m dem, pröva vettja!

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica lr Willys

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Va m på bilden....

Vilken var den senaste filmen du såg?
Arkiv X: I Want to Believe

Har någon av dina vänner barn?
Jupp...
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Antar att det då är en massa pengar såååååååå hmmmmmmmm, det allrs första skulle nog bli champange! 

Har någon någonsin kallat dig lat?
Mmmm händer nog lite för ofta..

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope....

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
CD-spelare, lite old va, men i min ipod spelas just nu Top 40 singles i USA

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Dricker typ inget av deet men måste nog säga att chokladmjölk e mumsigast...

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jupp, en o annan har jag fått ta del av....

När var senast någon stötte på dig?
Idag....

Vad åt du till middag?
Chicky bits m sötsur sås....

Använder du huvtröjor?
När jag joggar...

Kan du vissla?
Absolut en av de viktigaste sakerna som en lärare bör kunna ;P

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nope

Vem var den senaste som ringde dig?
Maja...

Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Pop expressen på Grönan....

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Mmmmm...

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
035, tror jag, vad har Halmstad?!

Tittade du på tecknat när du var liten?
När lusten föll på ;)

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Eurostop, o det e la som Eurostop brukar vara i size...

Hur många syskon har du?
fyra små syskon..

Är du blyg inför det motsatta könet?
Alltid lika blyg, men gör ingen skillad på kön..... ;p

Vilken film kan du alla replikerna till?
Hmm kan nog inte alla av nån men det skulle jue vara nån utav Sällskapresanfilmerna...

Äger du några band-t-shirts?
Nope...

När flög du senast?
I Augusti...
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
4 st

Läser du för skojs skull?
Bara på sommaren...

Pratar du några andra språk?
Hmmmm, kan prata lite engelska o spanska...

Har du gråtit offentligt?
Jupp...

Har du en stationär dator eller en laptop?
En laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja, så gott det går...

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har i öronen o i naveln...

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Hmmm, nja, tycker det e lite halv jobbigt o bli bjuden...

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Ja, det handlar jue om insidan...

Har du en blogg?
Jupp...

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Hade inget, lunch räknas det som ett ämne...

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärlighet.....

Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Absolut......

Vilken är din favoritdrink?
Starwberry Daiqurie

Gillar du din boendesituation?
Jupp....

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst 6...

Äter du frukost dagligen?
Juppp...

Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Hmmmm, hade nog blivit så om jag var där....

Vilken är din favoritfrukt?
Nektarin...

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
Old...

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Hhahhah, verkligen jag e jue grym själv sååååååååå...

Tror du på liv på andra planeter?
Jupp....

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Mamma.....

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Gillar båda....

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dont know...

Gillar du senap?
Nope...

Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
Jag grubblar ihjäl mig....

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nope, är höjdrädd...

Sover du på sida, mage eller rygg
mage..

Har du någonsin köpt något från ebay?
Nope...

Tycker du om att krama folk?
Alltid, love kärlek ;)

Skulle du säga att du är trendig?
Lagom e bäst ...

Äger du en digitalkamera?
Jupp...

Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Kanske skulle kunna växa fram ngt, lr så kan man jue ha skoj ;)

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Ja, inte ok!

Tycker du att du är attraktiv?
Absolut ;)

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Super deal... ;p

Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Ja skulle jag oxå gärna vilja veta...


Nu jävlar ska Goofy läsa allt detta efetrsom hon tvingat mig o göra skiten, dessutom ska hon ge kommentarer så att jag verkligen vet att hon läst!!!

Go natt nu mina s


Om jag bara fick veta...

I fredags när jag skulle ta min fina lilla Betty o åka hem från jobbet gjorde jag upptäckten att någon hade satt 10 rosor på min bilruta, många tankar kring vem det kunde vara passerade i mitt huvud. Jag har ingen aning om vem DU är, men jag vill så väldigt mkt säga TACK....

Så om det är någon som känner sig träffad eller har sett eller hört ngt, fredagen den 19/9-08 på Kumla Gårdsväg 28 mellan 12-15.30, vänligen hör av er till mig snarast möjligast!






Over and Out!!!

Sorry...

Lessen att det blivit usel uppdatering här, men det har sin förklaring, har haft fullt upp hela helgen, men den egentliga anledningen är att jag har en sjukt nyfiknen vän vars möhippa hölls igår, riktigt skoj hade vi...Detta kommer inte bli ngt långt inlägg då jag inte känner mig helt kry i skallen än, ska om nån timme lr så ta o åka ner till Halmstad, så jag måste packa oxå....

Hoppas ni haft en er en kanon helg mina små rumpnissar!!!!

Over and Out!!!

Pizza o vin m en fin vän...

Jupp det är vad som ska roas m ikväll, visst kanske inte passar sådär jätte bra ihop, men ingen av oss orkar laga mat o vin vad det enda i alkohol väg vi hade så....Trevligt ska det bli minsann, ikväll kommer Roger o vi ska förstära dessa onyttigheter o snacka en massa skit. Jag är så glad att Roger blivit en av mina närmaste vänner, jag har alltid haft grymma kompisrelationer till killar, lr ja killar o killar, två iaf... Dock finns inte en av dem längre i mitt liv, (inte död, men jag är la det för honom ;p) han o jag var bästatste kompisar i många år, sen kom en tjej o stal honom, tycker verkligen att det är hemskt tråkigt att visa tjejer inte klarar av att killar har tjejkompisar, dock tycker jag att han borde värderat våran vänskap mer än vad han gjorde men men shit happens.... Ja, den andra karln han har jag känt länge, i 11 år, men han bor i Göteborg så vi hinner inte ses så ofta, men han är o kommer alltid o finnas där, så härligt m sånna vänner.... Nej om jag ska ta o röja lite här o klå på mig, morgonrock kan jag jue ej sitta i hehheheh....


Hoppas ni haft en bra dag o får er en ännu bättre kväll mina rumpnissar!!!


Over and Out!!!


Glad o lessen på en o samma gång...

Precis så är det jag känner, saker har hänt de senaste dagarna som gjort mig väldigt lessen, dock egentligen inte för min egen skull, lr jo delvis, men mest av för  två av mina närmaste, jag förstår verkligen inte varför livet är som det är, vad finns det för vits, vad e meningen, hur kan man hjälpa, varför gör man olika val o tänker på olika sätt?! Jag tror på att det finns en anledning till de mesta som sker, dock kan jag som sagt inte ofta förstå den, hur ska jag bära mig åt för att göra det?! Jag har under de senaste åren försökt arbeta på olika saker en av de är att inte alltid göra andra tilllags, men jag ska säga er att det är mkt svårt, jag får ont i magen o känner mig elak om jag inte gör andra tilllags, självklart ska man göra detta till en viss gräns, men vart går gränsen?!  Hur kan man göra och hjälpa utan att försaka sig själv?! Ja, nu blev detta ett sånt där inlägg igen, men skillnaden är den att jag försöker se det ur en annan synvinkel, nämligen en positviv en, jag förstår att det finns faktiskt finns en vits med det som händer...

Jaha, vart inte så mkt över i mitt lilla huvud  för att berätta för er vad jag är glad för i mitt, liv men det är mkt det ska jag säga er, tex att jag är frisk o att mycket o många gör mig lycklig!!!

Hoppas ni haft en bra dag!!!

Nu ska jag kolla på Gossip Girl o sen sova ;D

Over and Out!!

Ännu tröttare idag...

Helt sjukt vad e det som händer?! Jag är ännu tröttare idag,o jag har dessutom ont i magen, inge skoj alls...Att jag är tröttare idag kan jue bero på att jag jobbat mellan 7-16.30, aningens lång dag men det är jue härligt m pengar, plus att det satt bra fint att få veta att jag var saknad ;) Vad har ni roat er m idag mina fina små rumpnissar?! Nej ush jag tror att jag ska lägga mig i fosterställing m en varm handduk på magen o tycka synd om mig själv, det är det jue ändå ingen annan som gör sååååååååå.... Ååååååååå, nu kom jag på, borde finnas nya avsnitt av Gossip Girl o One Tree Hill ute, är jue perfekt o glutta på när man ska ligga fosterställing ;) Ha det så gott så länge!!!


Over and Out!!!

Så trött så trött att jag kan...somna...;p

Jag är sjukt trött, undra varför, kankse för att det är mörkt nu, klockan är lixom strax efter 19 o det är mörkt, fy inge skoj alls....Jag är verkligen inget stort fan av varken hösten lr vintern, nej våren o framför allt sommaren är mina favvo årstider, man orkar mer o har kust med mer när solen skiner o det är varmt....

Nej nu ska jag ta o läsa lite m mer, hoppas bara att jag inte somnar i boken ;p

Over and Out!!!

En typisk söndag..

Denna söndag har varit som söndagar oftast är för mig, jag har varit bakis ;p, tvättat, kollat på film o bara varit, det är rätt skönt m söndagar ändå, det är lixom ok att man går runt hela dagen i myskläder o pyser hela dagen, alltså inte gör ngt vettigt överhuvudtaget... Jag borde ha läst mkt mer än vad jag gjort i helgen, men som vanligt har jag ingen självdisciplin, så det blir till att läsa ut en bok innan jag går o lägger mig, men eftersom Maja sitter o pluggar logistik på engelska så känns inte mitt pluggande alltför betungande ;)

Imon ska jag jobba, frågan är bara när, L skulle ringa imon på förmiddagen o meddela när de ville ha mig, hoppas bara det inte blir alltför sent, jobbar faktiskt hellre 7-16 än 11-20, men men jag är jue iaf glad att jag får jobba sååååååååå...

Hoppas ni haft en alldeles alldeles underbar helg mina små söta rumpnissar!!!

Over and Out!!!

Söndag....

Jag hade en mkt trevlig kväll igår, vi åt en riktigt mumsig Grekisk Buffe drack en massa alkohol ;p och hade det allmänt skoj, många människor där som jag inte träffat på riktigt länge!


Dock venne jag hur skoj det var på vägen hem, festen var på Värmdö, som ligger en bit utanför stan, jag, Maja o Natasja satt o vänta på bussen sjukt länge. Maja lyckades nämligen lura oss två gånger, han sa att det gick en buss inom den närmsta kvarten, inte tänkte vi på att han inte fattade hur man skulle läsa av den tidtabellen utan bara sa ngt passande, efter en halvtimme trodde jag ta mig fan att jag skulle frysa ihjäl, hade jue bara kjol på mig...Fy så hemskt det var....Varför är det alltid så att när man sitter o fyser, väntar o bara vill hem så passerar det miljoner bussar som ska åt andra hållet o X antal bussar passerar  i vår riktning m olika fyndig texter, som Ej i trafik, ok den den e jue faktiskt rätt ok, men de andra som Abonnerad, kl 2 på natten?!, lr varför inte Badbus, det måste typ vara busschaförernas stora nöje att få fylla i ngt fyndigt, skoj skoj, jag kan faktiskt unna er det! När bussen väl kommer är det självklart en jävla mjölkarbus som då går genom hela Nacka, fy fan det tar lixom  ja hur lång tid kan det ta, över en timme på busshelvetet iaf, och den är jue självklart fullproppad m massa fyllon i åldrarna 13-60 o de för en jävla massa liv, bläääääääääääää!!!


När vi väl når Slussen o sitter o väntar på T-banan hem till Maja, ja vi fick vänta igen men denna gång bara 20 min. Jajajjaj, Maja sparkar mig på benet o säger kolla där e hon, ja ba vem, kolla hon m bloggen, hahhahah, jag börjar skratta högt o ljudligt o inte för att det var Kenza som just gick förbi utan för att Maja lixom kände igen henne o visste dessutom vart ifrån, så himla skoj, min Maja e lixom den sista som vet ngt om bloggar, kändisar, skvaller o annat....


Ja slutligen kom vi hem iaf, men jag tror att det tog närmare tre timmar, resan m bil skulle lixom tagit 20 min.... Men men, vi hade jue rätt skoj på vägen och jag slocknade direkt när vi väl kom hem...

Over and Out!!!


Hej på er...

Hoppas att ni har en underbar lördag! Jag har inte roat mig m så speciellt mkt än idag, jag o Maja var i Skärholmen o shoppade oss lite kläder, jag hittade mig en såndär hög kjol, funderar på om jag ska ha på mig den ikväll, kommer nog bli så ;) Ikväll ska vi jue på Malins 25 års fest, ska bli skoj, träffa massa "gammalt" folk, äta, dricka o dansa ;p

Jag mätte mig idag igen runt magen, och nu visade det sig att min magomkrets är 77 cm, så najs, jag blir glad ända in i.... Har alltså tappat 4 cm runt magen o 1 kilo vikt, tycker dock att viktnedgången borde gå lite fortare men det är la bara kämpa på ;p

Nej ni, nu ska jag ta o göra mig iordning, men hoppas ni får en fortsatt bra lördag!!!

Over and Out!!

Vaknat upp till ett soligt Sthlm...

Go morron go morron mina små rumpnissar... Vaknade upp till ett soligt Sthlm, och har nu varit ute o joggat en vända i solen, dock är det inte allför varmt, men så länge solen skiner är jag mer än nöjd!

Snart ska jag ta o hoppa in i duschen för om ungefär två timmar ska jag möta upp tre fina töser i stan, skojsigt!!

Överlycklig blev jag denna morgon för att mitt "sommarjobb" ringde och sa att de behöver hjälp hela nästa vecka, så jäkla gött m lite klirr i kassan!!

Hoppas ni får en alldeles alldeles underbar dag, för det ska jag ha!!!

Over and Out!!

There is nothing like a powernap ;)

Det var verkligen välbehövligt, tänk att man kan vila i 20 min o sedan känna sig piggare, helt otroligt egentligen...Jag hade verkligen kunnat somna in o sova till typ imorn men jag ska jue hämta Maja o umgås lite m honom såååååå....

Jag har lite tråkigt nu så jag stal denna på http://sannablomgren.blogg.se/, så att jag har ngt o fördriva tiden m, tack Sanna!!!

DITT LIV

Vad heter du? - Sandra + två mellannamn Anderstedt
I mellannamn då? - Hmmm hemligt ;p
Vart bor du? - Halmstad
Trivs du där? - Jupp som fiksen i vattnet....
Brukar du läsa horoskop? - Brukar o brukar kommer jag över en tidning så är det iaf det första jag läser...
Har du körkort? - Jupp...
Favoritdjur? - Hmmm, favvo, jag gillar ganska många, Panda, delfin o hundar är några exempel
Vad spenderar du dina pengar på? - Det mesta går till räkningar, annars blir det på mat, kläder, alkohol o en massa andra nöjen :)
Senaste konserten? Hhahhaha, jag har bara på en konsert i hela mitt liv o det var på ja frågan är vad trion m tre pojkar hette, hmmmmm
Festar du? Ja, det gör jag när jag känner mig på G ;p
Sprit, cider, vin eller öl? Oftast blir det vin lr öl...
Brukar du bli för full? Full o full, definiera full ;)
Antal kuddar i sängen? Två...
Kan du baka bullar? Jupp, men jag gillar inte allt kladd som blir så jag gör det inte....
Bläck eller blyerts? Bläck...
Mc donald's eller burger king? Donken...
Är du allergisk mot något? Katter, räkor, pollen, mögel o gräs....
Äger du ett busskort? Nej men världens finaste o bästa Betty ;)
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Dricker inte mjölk....
Vad åt du till frukost? Vanlijyoghurt med solroskärnor, pumpakärnor o havregryn o ett ägg oxå...
Hur ser du ut idag? Snyggo som alltid ;p
Har du haft sex idag? Nope....
Nästa mål i ditt liv? Bli en bättre människa.....
Vad såg du senast på tv? Idol
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer...
Vem ringde du senast? Katta....
Vad sa den du ringde? Vi pratade om morgondagen....
Antal timmar sömn inatt? Sju timmar tror jag att det blev...
Sov du ensam? Jupp...
Vad innehåller din favoritnattmacka? Skinka, ost o en massa grönsaker...


SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Ja, det var ett par fina töser, förlåt.....
Fick dig att gråta: Mina dåliga handlingar....
Du delade en drink med: Goofy....
Du gick på bio med: Kommer ej ihåg sist jag var på bio...
Du gick på stan med: Josefine
Skällde på dig: Goofy, men på ett bra sätt ;p
Skickade ett e-mail till dig: Facebook


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Jupp....
Bråkat med ditt husdjur? Va, nej hur gör man då?!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Nope...


SAKER

Tar du droger? Nope, never...
Dricker du? Vatten....;)
Vem är din bästa vän? Jag har många fina vänner...
Vad är du mest rädd för? Mig själv....
Vilka kläder sover du i? Hipsters...
Vart vill du gifta dig? I Sthlms skärgård....
Vad hatar du verkligen? Oärliga människor....
Har du varit kär? Jupp..
Kör du? Jupp...
Har du ett jobb? Nope, lr ja jag är jue student e jue ett jobb i sig ;p
Gillar du att ha folk omkring dig? Ja oftast är jue uppvuxen i en stor familj så det är nog en skada sen barndomen ;)
Är du ett hälsofreak? Nope..


STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Hahaha, många gånger ;)
Är du ensam nu? Jupp...
Några piercings/tatueringar? Jupp, en piercing...
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Trallvänliga låtar....
Vill du gifta dig? Jupp...
Vill du ha barn? Jupp...
 
FAVORIT

Rum i huset? Hmmm, jag bor på 26 kvadrat i ett rum, så jag får la säga det ;)
Typ av musik? Blandat...
Månad? Juli...


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? Nope...
Köpt någonting? Bensin o thaimat...
Varit sjuk? Nope..
Sagt "jag älskar dig"? Nope....
Velat säga till några att du älskar dem? Kankse...
Träffat nån ny person? Nja, skulle vara dem på thaimats resturangen då ;)
Saknat någon? Jupp....
Kramat någon? Hmm, nja, lr jo Goofy....
Kysst någon? Nope...


SENASTE

Låt du hörde: All summer long, Kid Rock 
Film du såg: August
Drink du köpte: Margarita i Grekland om ej öl på krogen räknas ;)
Sak du stal: Hmmm, har bara hänt en gång o det behäller jag för mig själv...
Mat du åt: Rester av Thaimaten från igår....
Gången du åt en 7-Eleven korv: Har jag aldrig gjort....
Människa du slog: Ingen aning...
Senaste stora bussresesan? Inte en blekaste åker inte alltför ofta buss....
Senaste långa telefonsamtal: Med Kristian förra veckan...
Senaste dusch: I morse...
Senaste irritation: Ingen aning...

Over and Out!!!


Back in my hometown....

Jupp nu har jag kommit upp till ett soligt Sthlm, suttit i en bil i sex timmar, puuuh jag är ganska trött måste jag säga...Det har dock varit en mkt bra resa, tack Hanna så mkt för sällskapet!! Jag tror nästan att jag ska ta o vila en liten sväng, ska nämligen sätta mig i bilen igen sen o åka o hämta Maja som är på galej m jobbet!

Längtar gör jag som bara den dels till imon då jag, Katta, Minnea o Hanna ska gå på stan, vi ska nämligen kolla på tärnklänning till mig, ååååå hoppas verkligen att jag hittar nån fin fin ;p. På kvällen ska jag ut till mamma o pappa o äta middag, tydligen var min söta bror hemma från Norrköping oxå, skoj ska det bli o träffa honom o höra om hur det går för honom i skolan, ska jue självklart bli väldigt skoj att träffa de andra oxå :) Skoj nr 2 sker på lördag, Malins 25 års fest, hon har hyrt lokal o band o grejor så det i sig är jue skoj, men sen ska det jue oxå bli skoj atta träffa några av mina allra finaste vänner.....

Hoppas ni haft en bra dag mina fina rumpnissar ;p


Nej nu måste jag ta mig en liten powernap ;p

Over and Out!!!

Ny dag, nya tag ;p

Hej hopp på er mina små rumpnissar, hur mår ni denna underbara dag?! Jag mår iaf prima, har varit ute o joggat en bra start på dagen måste jag säga, det gick ovanligt lätt i morse så himla gött....

Om drygt en timme så beger sig jag, Hanna o Betty till Sthlm, ska åka hem o fira mina fina vän Malin som fyller 25 imorn o umgås m Maja, vänner o famlij så härligt ska det blir minsann...

Nej, nu får jag nog ta o lägga på ett kol så att vi håller tiden...

Ha nu en riktigt bra dag, så kankse vi hörs ikv'äll....

Over and Out!!

Go natt...

Klockan är verkligen inte min vanliga gå o sova tid, men jag har jue nu känt mig trött så länge så det e la lika bra att jag ger det ett försök...Om jag går o lägger mig typ två timmar tidigare än jag brukar borde det väl vara så att jag kan gå upp två timmar tidigare imon, vågar ni sätta emot på att jag klarar det?

Ja, vi får la se om jag lyckas men jag måste jue iaf kliva upp senast 8.30 imon så att jag hinner m jogging, dusch, städning, packa det sista o äta frukost/lunch, för klockan 12 ska jag hämta Hanna o vi ska ta min fina lilla Betty o köra upp till Sthlm....

Go natt på er!!!

Over and Out!!!

Jag är en tjuv...

Jag kollade in http://jnm.blogg.se/ blogg o såg detta skojsiga, men tänkte nja, men så hade även http://spraka.blogg.se/ gjort det o då kunde jag ej hålla mig längre ;p....

- Har du pussat nummer 2?
 Angelica, hmm, den fina tösen gick jag i gymnasiet med o jag kan inte svära på att jag inte gjort det, hade mkt konstiga saker för mig på den tiden ;p

- Vad har du för relation med nummer 20?

Hhahahhaha, Hanna du är min 20, det var fröken som jag stal detta av, ja hon är en av mina fina Halmstad töser, grymt söt o go flicka minsann ;)
       
- När ska du träffa nummer 30?
Jonas, ja det är frågan...Han var min bästa vän i många år, vi delade allt o han är en av de finaste människorna jag känt, men pga av hans Sambo så pratar vi ej så mkt m varnadra längre, men jag saknar honom väldigt mkt....


- Är nummer 18 söt?

Ja ni, det var en bra fråga, min 18 är Generalindex såååååååå....
 

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Det är min VFU skola, och jag måste nog säga att mitt första intryck av skolan var väldigt bra!


- Gillar du nummer 14?
Jag det gör jag nog, men nr 14 är en Emma o jag har tydligen fyra till Emmor o jag har ingen aning om vem just Emma nr 14 är ;)

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?

Jupp, Bettina, träffade jag i skolan förra veckan.

- När ska du träffa nummer 26 nästa gång? 
Är min kod till Ica kortet, hm men det blir la om några dagar vi ses igen ;p


- Är du nära vän med nummer 23?
Helenè, är en tjej som jag pluggade m tillsammans på Högskolan, väldigt härlig tjej men vi nära vänner direkt!

- Har du gått på bio med nummer 4?
Björn som är min äldsta yngsta bror, tror inte att vi varit på bio, helt hemskt, måste jag se till o göra snart...

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?

Kerstin, min systers pappas fru, hmmm definera gå ut.....Om det är o äta o sen ta en öl, självklart men jag skulle nog inte dra m henne ut o dansa ;p

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?

Haha, Bilbärging var det minsann, ja om jag skulle prata m nr 5 så skulle jag antagligen behöva hjälp m bilen!


- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

Christofer, min jobbarkompis från i sommras, en grym kille, absolut skulle jag kunna bjuda honom på en kram ;)


- Vad har du och nummer 24 för relation?
Nr 24 är inskriven på min telefon som HFAB kattkis, vår relation är mkt djup då jag flertalet gånger hade kontakt m honom eftersom det stank kattkis genom ventilationen på min toa, USHHHH...

- Vad skulle du vilja göra med nummer 25?

Johanna, lilla sötingen, ja vad skulle jag ville göra m henne?! Allt utom en massa snusk som denna fråga inisunerar...


- Vad är det bästa med nummer 8?
Camilla, hon är en av de sötaste människorna jag vet, både till ut o insidan... Vi har gått i skolan ihop o jobbat tillsammans!

- Brukar du och nummer 16 träffas?
Frida, ja det brukar vi göra titt som tätt, vi går nämligen i samma klass...

Hahhahah, det kändes lite som rysk roulette, hade jue ingen aning om vem som skulle dyka upp på respektive nummer men skoj var det iaf!

Over and Out!!!


Parfymoman...

Jag älskar parfymer, och mår nästintill psykiskt dåligt om jag inte äger fyra stycken....Gillar att byta dofter beroende på vad jag har för kläder, vad det är för årstid o efter humör, finns jue både tunga o lätta, friska o söta... Jag tänke att jag skulle berätta för er vilka mina favoriter för tillfället är!



Stella In Two är nog min absoluta favorit just nu, den luktar friskt o sött, passar både till vardags o fest, men kanske mer fest ;p



Glow After Dark är en ganska tung parfym som jag mest använder till fest....Denna doftar grymt gottis ;)



Brittans parfym, Britney Spears Curios är grym, den har jag använt i flera år, den är frisk o lätt, underbar. Jag använder den mest som vardagsparfym!!

Har ni  nån parfym som ni gillar lite extra så PLS tell me!!!

Over and Out!!!

Helt slut...

Jag e så trött så jag bokstavligt talat ser i kors, , kanske är dags för mig att ta ut linserna ;p

Dagen bara sprang iväg, har inte hunnit tänka mkt alls idag, iof inte ngt som jag ser som negativt då det har blivit lite för mkt tänkande på senaste tiden...

Seminariumet i skolan gick som en dans, skönt, fick en hel del bra att tänka på inför den kommande hemtentan! Efter skolan var det jue naglarnarnas tur o dem blev urfina, så jäkla nöjd, dock är de betydligt kortare än sist men det känns lixom lite mer naturligt....Gick in till stan efter det för att hämta mina skor som varit på omklackning, men självklart hade de jue glömt bort dem så jag fick gå på stan en vända, puuuh gick jue lixom bara in för att hämta dem.... Dagens höjdpunkt var att jag fick hem min väska o mina örhängen (ej begangnade) som jag "vunnit" på tradera, super nöjd m båda, var jue första gången jag köpt ngt där så lite orolig var jag allt, har jue hört om en del skräckhistorier av folk som köpt saker på Tradera, men jag är som sagt mkt nöjd! Jaha o sen då, jo jag o Hanna o Goofy köpte oss lite Thaimat som vi åt hemma hos Goofy, sjukt gott, en liten hej då middag blev det minsann, mysigt ;D

Nu har jag en liten paus i mitt packande, känner mig som sagt jäkligt trötter så jag hoppas på att jag får m mig allt som ska m hem...Illa, illa är att jag ej joggat idag,blir alltså tvungen att jogga tre gånger till denna vecka, en imon o sen på fredag o söndag skulle jag tro att det blir, känns jue faktiskt inte så jobbigt att göra det för vet ni, jag "mätte" mig igår o jag har tappat 1 cm runt magen 0,5 cm runt låren, sjukt skoj, bara att fortsätta i samma tempo ;)

Nehe om jag ska ta o återgå till packandet, hoppas ni haft en alldeles alldeles underbar dag mina små rumpnissar ;p


Hittade bilder på mina fynd på Google, lr ja det är jue inte mina, men det är vääääääldigt lika mina iaf ;D

  


Over and Out!!!

Beslutsångest...

Nu har jag sett både det nya avsnittet av Gossip Girls o det nya av OTH, riktigt bra var det :) Längtar tills nästa vevcka då det kommer ut nya avsnitt!!!

Jag har beslutsångest, jag venne om jag ska gå upp tidigt imon o jogga lr om jag ska spara det tills imon kväll. Ja visst ett världsligt problem kan tyckas, men det är rätt jobbigt för mig för att jag har ta mig fan alltid beslutsångest, det spelar lixom ingen roll om det är en liten lr en stor sak det handlar om, jag önskar ibland att jag hade någon som kunde fatta mina beslut, då skulle jag jue ha nån annan att skylla på om det blir fel, fan vad gött det skulle va, nån som känner sig manad tt ta sig an uppgiften?!

Vad händer imon då?

Ja det kommer bli en rätt intensiv onsdag för lilla mig. Morgonen börjar m seminarium i skolan mellan 10.15-12, direkt efter skolan ska jag åka o göra om mina naglar, det är välbehövligt vill jag lova, därefter ska jag in till stan o hämta upp mina skor som är inlämmnade för omklackning, sedan hem o städa o packa eftessom jag åker till Sthlm på torsdag o slutligen så skulle jag, Lisa o Hanna äta middag ihop, trevligt.... Hmmm nu när jag läser vad jag har o göra imon så känns det nästan bäst att jag joggar på morgonen, men fy då måste jag jue kliva upp 7.30, och jag som älskar o sova, nej fy hur ska jag göra, pls help me ;p

Go natt mina små rumpnissar, Dröm sött!!!

Over and Out!!

Längtar...

Imorn så har jag seminarium på två av Astrid Lindgrens böcker, Mio min Mio o Emil i Lönneberga, sitter nu här o läser det sista i Emil, o ska sen ta o skriva ett par rader om respektive bok. Ja, jag vet att det ej är så ansträngande men det är bara det att det som väntar när jag är klar är ett nytt avsnitt av Gossip Girl o ett nytt avsnitt av OTH, ååååå vill se nu, men lite självdisiplin måste jag allt ha! Brukar ni kolla på dessa serier?! Jag tycker iaf att de är grymma, ibland så undrar jag egentligen vad som är skilnaden på mitt eget liv o en såpa ;p





Over and Out!!

Sandra rekommenderar!

Många bloggar blir lästa av mig dagligen, en del bra, en del ok och en del sjukt dåliga men men så ska det la vara ;p

Tänkte att jag skulle ge er tre av dessa bloggar här så får ni själva avgöra.....

1. Emil.blogg.se, Emils är i särklass den roligaste bloggen jag läser, han skriver helt enkelt sjukt roliga inlägg, kika in o få er gott skatt!!!

2. Katrin schulman, Frågan är egentligen varför jag läser hennes blogg.... Det började i sommras då jag varje morgon fick höra hennes jävla stämma på Mix, irriterade mig ngt fruktansvärt på hennes tragiska stil, men nu är jag fast, riktigt illa!! Dock är hon rättfram o öppen i sina inlägg såååååå....

3. Hanna Hanna är väldigt duktig på att skriva inlägg, dessa är av olika kategorier allt från hur hennes dagar är till önskade outfits. Dock kan det vara lite si och så med uppdateringen, men när det väl kommer ngt så är det väldigt trevlig läsning!

Over and Out!!!


Some good music for ya...

Musik är livet, den finns där om du så är lessen lr glad, den stöttar i alla väder, finns inget som är så underbart som att drömma sig bort i musikens värld!!!
'

Nå vad tycks?! Tre väldigt olika låtar, men alla sjukt bra på sitt sätt, love in my heart for these songs ;p

Over and Out!!!

Another Tuesday...

Jag hade det vääääldigt trevligt igår på kräftskivan, jag fick smaka havskräfta för första gången i mitt liv, riktigt mums var det, smakade nästan som en blanding mellan kräfta o hummer, o det var en annan konsistens än på "vanliga" kräftor. Vi roade oss m o äta kräftor, förtära alkohol o spela spel, trevligt som attan! Tack tjejer!

Vad händer idag då?!

Ja det var jue inte alltför länge sen som jag åt frukost, aningens illa... Nu sitter jag här framför dumburken m Goofy o kollar på hennes favvo såpa, Våra bästa år.... Efter det ska vi bege oss ut på en promenix o sedan blir det fika i stan, doctors order ;p Restan av dagen MÅSTE jag roa mig m o plugga, dock är det jue inte så avancerade grejer, ska ta mig igenom det sista i Mio min Mio o sen blir Emil i Lönnebrga för hela slanten!

Nej ni, nu ska jag glutta vidare!!!

Ha en alldeles alldeles underbar dag mina små rumpnissar!!

Over and Out!!


Strålande måndag!

Ja det är precis vad det är om jag bortser från vädret ;)

Nu är jag inne på min andra "Fit for The Wedding vecka", började dagen m en joggingtur, har dock inte sett ngt resultat än, jag vill jue se resultat på en gång :( Men en klok vän sa till mig att jag måste ha tålamod o att de två första veckorna kan vara svåra när man inte har så mkt o ta ifrån, dessutom är det vatten som man går ner först, hmm undra om det är bra?!

Veckan som kommer:

Måndag: Skola, kräftskiva hos Johanna m mina finaste Halmstad flickor ;D, måste se til o lämna in min vinterjacka på kemtväll o mina skor på omklackning, kom igen Sandra ett måste!!!!

Tisdag: Ledig från skolan,  men en heldel o läsa hemma, tre böcker, två av Astrid Lindgren o en av Jonas Gardell ska avklaras! Sedan blir det en powerwalk framåt kvällen, orkar nog ej jogga eftersom jag kommer förtära alkohol ikväll (läs igår) :)

Onsdag: Skola, Göra om mina naglar, joggingtur, packa inför hemfärd imon.....

Torsdag: Joggingtur, åka hem till Sthlm o får dessutom m mig lilla Hanna, skoj m sällskap ;)

Fredag: Hmmmmm ja undra vad jag ska roa mig m då (läs idag), blir kanske en vända på stan leta efter tärnklänning o sen ut till mamma o pappa på kvällen! Sedan självklart en powerwalk!

Lördag: Joggingtur,  och på kvällen ska mina fina vän Malin firas, hon fyller 25 år, fan vad skoj, hon har hyrt lokal o band, skoj som attan ska det bli!!!

Söndag: Bakis dag, har ingen aning om vad jag ska göra då men det blir nog mest sova, o kolla en del filmer skulle jag tro...

Vad ka ni roa er m i veckan mina små rumpnissar?!

Over and Out!!

Söndag....

Många funderingar cirkulerar i mitt huvud denna Söndag.....

Who's gonna make my decisions, I can't make'em on my own....Who the hell is gonna believe me I don't believe in myself.... Grym röst har karln o många tankvärda ord finns det i texten!

Tänkvärda ord kommer även från Paolo Nutini i alla hans låtar detta citat är från låten White Lies, "would it help if I tried, or has it sailed and passed me by first love grows then it does, and its all white lies." And again, first love grows then it does, and its all white lies......

Troligen får vi bara ett liv, det är upp till oss själva att leva det livet, dock är det inte alltid så lätt, vad är rätt o vad är fel?!

Jag är lycklig över mkt i mitt liv, allt känns väldigt bra just nu,men jag är en stor grubblare o tänkare, till vilken nytta.....

Over and Out!!

Jag är kär......

Underbart är det enda ordetsom kan beskriva Leona Lewis musik, hon sjunger blandad musik, dels lugna låtar dels lite mer RNB inspireade... Hennes röst är otrolig, skulle vilja jämföra hennes röst m Whitney Houstons, lyssnade jämt på hennes när jag var liten, dock fanns då inte möjligheten att lyssna genom datorn utan jag hade ett kassetband som spelades för jämnan ;p



Klippen är inte av bästa kvalitet, detta är bara ett par av de låtarna som hon sjunger som är grymma....Ni har jue säkert redan hört Bleedning Love o Better in Time, de är jue rätt bra  dem oxå ;p.....

Tänkte bjuda er på en av mina favvolåtar av Whitney Houston oxå, njuuuter verkligen när jag hör denna, nostalgi!!!




Damerna ovan är  sjunger jue inte bara vackert, de är (var) jue rätt vackra oxå ;p

         


Njuuuuuuuut nu riktigt ordentligt av dessa damer mina små rumpnissar!!!


Over and Out!!!!!

Utanför mitt fönster....

....Kryllar det av folk, visst tänker ni nu det är jue lördag, klart att folk har roligare saker för sig än dig som sitter hemma o kollar på film en lördagkväll (dock är jag väääldigt tillfreds med det).... Det är bara det att mittemot mig ligger Halmstads stadsbibliotek o det är just där det kryllar av folk både inne o utanför! Det är tydligen någon läskväll/natt, hmmm ska dessa människor roa sig på bibblan hela natten?! Måste faktiskt säga att jag troligen har det roligare än dem ;p



  



Kanske inte den bästa kvaliteten på bilderna, men jag kände mig aninges dum när jag stod o fotade ;)

Over and Out!!!


Har ingen inspiration...

...Så det är därför ni inte fått en massa trevliga inlägg från mig.... Har just varit ute o joggat, o ska nu lägga mig på soffan o kolla på två filmer, blidde ingen utgång för mig idag känner mig inte på G..... Hoppas på att filmerna är bra!

   

Hoppas ni haft en härlig lördag mina vänner!!!

Over and Out!!!

Gaaaah...

Jag har haft en riktigt trevlig kväll med god mat o mkt snack o shopping ;p, tack sötaste Josefine! Trist bara tt jag druckit en massa Cola o nu inte kan sova, hmmm jajajjajajj jag vet att jag kankse inte borde gjort det men hallå, jag måste jue få leva lite oxå.... Dock hade jag nog mått bärre om jag ej druckit så sabla mkt men det var jue så gott... En grym dryck är det faktiskt, någon som inte håller med?!


Go natt mina vänner!!!!

Over and Out!!!


Dagen so far...

Ojojoj sjukt jobbigt var det minsann, hehheh jag har städat, plockat, torkat o dammsugit, puh.... Nu är det bara skurningen kvar men jag tror jag spar den tills imon för just nu har jag varken lust lr ork ;)

Jag fick lite shoppat idag på stan iaf, den fin fina polon som jag skrev om i förra inlägget, ett vitt baslinne, platttång och dessutom fick min älskade parfym Stella In Two följa m mig hem, detta för  att jag fyndade en platttång på Claes Ohlsson för 179 kr kr ;p.

Josefine kommer hit ikväll o vi ska äta mums middag o prata strunt, trevligt trevligt! Nu ska jag nog ta o plugga lite, fick låna Jenny som är skriven av Jonas Gardell såååå det är lika bra o sätta igång....

Hoppas ni har en bra dag mina små rumpnissar!!!


Over and Out!!!

A new day has come...

Jag har minsann varit duktig denna morgon, var ute o joggade imorse, men ack så jobbigt det var, nästan lika jobbigt som första gången ;p... Nu sitter jag här m min frukost/lunch bestående av vanlij yoghurt m havregryn, pumpa o solroskärnor, gott faktiskt,  o jag håller mig mätt på det rätt länge.....

Om en halvtimme ska jag möta upp Josefine i stan....Får nog skippa parfymen, för att jag kom på att ett måste för mig är att införskaffa mig en ny plattång, den gillade tydligen inte o resa tur o retur, Stockholm-Grekland och Halmstad-Stockholm, snyft... Jag har lånat Goofys så länge, men den vill hon nog ha tebax snart o jag kan jue inte leva utan en platttång så det är bara bita i det sura äpplet ;)  Ska nog ta o inviga mina nya stövlar dagen till ära oxå ;p

Vad ska ni hitta på för skoj i dag mina vänner?!

Over and Out!!!


Jon Blund är här....

Ibland så undrar jag vad det är för allvarligt fel på mig, vem fan har lixom ett diskberg i flera dagar men struntar i att ta tag i det, för att sedan kl 12 på natten, hmmm undra om jag ej ska ta o diska o dessutom gör det, knas i skallen på riktigt asså....

Vad händer imon?

Tjaaa, vad händer imon...Jag ska upp m tuppen (runt 9) o ta mig ut på en jogging tur, ska bli gött.. ;p Blir jue tvungen o springa två gånger i helgen eftersom jag inte kunde motstå frestelsen o tryckte i mig lite ostbågar, illa , illa, riktigt jäkla illa men men...Är huvudet dumt får kroppen lida....

Jaha o sen då, jo jag ska gå en sväng på stan m Josefine, skojsigt, vart aningens förälskad i en tröja m stor polokrage här om dagen. Eftersom att jag har en 50 kr kupong på HM så känner jag att jag kan unna mig den, kostar jue då BARA 150 kr, inte så farligt eller hur?! Det värsta är att jag troligen kommer unna mig fler saker än så, min favvo parfym är nämligen slut o jag skulle väldigt gärna vilja ha en nya, hmmm dilemma , pengar vs lukta gott ;)

Ja sen har vi allt det roliga som ska avklaras imon, eller iaf påbörjas imon, städning, rensning av garderob o urtorkning/avtorkning av skåp, kul jul.... Lite plugg ska jag nog allt ta o klämma in oxå ;p... Hoppas på att det finns någon bra film som jag kan se som belöning sen, lr om jag har riktig tur så kanske någon av alla serier jag följer har börjat igen, vore jue riktigt gött....

Nej ni nu får det allt vara nog, sussa sött mina små rumpnissar!!!!

Over and Out!!!


Känslomässigt utmattad...

Jag kom inte på någon bättre rubrik som skulle kunna förklara hur jag just nu känner mig, totalt förvirrad, känslomässigt utbränd o allmänt förvirrad...Vad hände?! Jag hann jue knappt andas, än mindre tänka eller reflektera..... Jag o Goofy jar just sett den svenska filmen Himlens Hjärta, en 10 poängare till film måste jag säga, helt klart det bästa på länge, jag rekomenderar denna film starkt!!!

 


        


Over and Out!!!

Idoltime....

Sitter nu här i min mini soffa m x2 o gluttar på Idol, många skratt får man sig minsann, jag skulle kunna ställa upp själv bara för att driva m människor jag känner ytligt eller som vet vem jag är  eftersom dessa skulle tro att  det var på allvar,bra skoj mohahhahah.... Ja, jag har jue den bästa av sångröster vill jag lova, har nämligen blivit utkastad ur en frivillig kör.... Det jobbiga just nu är att x2 sitter ca 10 cm ifrån mig o gluffar ostbågar, jag e bra sugen ska ni veta men jag har hållt mig än så länge, give me strength mina små rumpnissar!!!

Over and Out!!!

What 2 do, what 2 say...

Ett jäkla massa tjat om att det varit dålig uppdatering här idag, så here it comes my friends.... Mhm, å nu då, jaaaa, jag har jue varit i skolan idag en liten sväng på 2 timmar, gött o vara student ibland ;) Efter skolan så begav sig, jag o två vänner x1 o x2 till Flygstaden o shoppade oss varsitt par stövlar på Ica Maxi , det ni, ordinarie priset på stövlarna var 299 kr, inte farligt alls, men vill ni veta det bästa av allt, jo det var att man fick köpa tre par o betala för två, wiihaa va najs va!!! Nu har jag o x1 o x2 varsitt par superfina stövlar för en billig slant...

Jaha o sen då, jo jag fick m mig vän x2 hem på middag, det lagades rödvinsmarinerade fläskottletter, ugnsrostade rotfrukter o vitlökssås, mumma var det vill jag lova... Och inte så farligt onyttigt heller minsann :) Men nu vill x2 tvinga m mig till Hemköp o köpa ostbågar, o dessutom äta upp dem, men hallå har hon helt missat att jag den 18 Oktober ska vara en tjusig tärna?! Tyvärr så kommer jag nog låta henne övertala mig, men då får det bli 2 joggingrundor i helgen, o inge snask alls, kul kul jag som ska sitta själv, vad fan ska jag roa mig m, mohahhah... Nej skämtosido, jag har massor att roa mig m i helgen, städa, jogga, rensa gardero, plugga, gå på stan, o utgång på lördag, kände att jag var tvungen o meddela er detta så att ni ej skulle tycka allt för synd om mig, för det är det faktiskt inte :D

Tänkte bjuda er på lite bilder från gårdagens festligheter, skoj hade jag minsann, tack alla rara bruttor!!!!!


            
    




Håll till godo, man vet aldrig när det bjuds på ett nytt inlägg!!!

Over and Out!!!



Fylleinlägg....

Just kommit hem från Kåren, blev jag Johanna, Hanna o Linda som gled dit, de andra bangade, boring people.... ;P...Årets nyhet var ett nytt dansggolv m massa schlager o sjuuuuuuuukt många nya nollor hehehheh, skoj var det mestadels iaf av vad jag kommer ihåg, heehheh skoja jag bara m er, så full var/är jag inte!!! Tack ALLA mina goa brudar för en najs kväll, speciellt tack till töserna 3 som hängde m till Kåren!!!! Du ska veta att jag tycker väldigt mkt om dig o just BARA dig, du e för fin, nästan för fin för att ha en plats i mitt liv, hmmmm knäpp o svamlig, nej nej slut på detta nu o sängen som gäller!!!

Over and Out!!!

Hej hoppsan!

Hallå mina så rumpnissar! Hoppas ni sovit gott o att ni haft en alldeles alldeles underbar förmiddag! Det har jag, jag har sovit hehhehehheh, enda till kl 11, fy så gött det var, jag älskar att sova, finns verkligen inget bättre... Jag skulle jue begett mig ut o jogga imorse, men det blev inte av, dock ser jag inte detta som ngt negativt då jag sagt att jag ska vara hurtig 3-4 gånger i veckan, o jag har jue readn varit det två denna vecka sååååå.... Är nog inge bra o schoka (hur fan stavas det?!) kroppen för mkt, den e jue ej van vid joggingturer o två mål mat om dagen såååååå, får ta det lite lugnt så jag ej blir sjuk lr deppig ;p.....

Idag ska jag hinna m skola, lite plugg, systemet, göra mig flådig, förfest hos Johanna o sen Kåren, hoppas det blir en riktigt skoj dag/kväll!!!

Ha re gott o ta hand om varandra, ni e jue trots allt av samma släkte ;P

Over and Out!!!!

Svårt att hålla ögonen öpnna......

Ja fy så trött jag är, kom just hem o det är redan mörkt ute, fy så trist :(  Varför så trött, hmm ja jag har jue faktiskt varit rätt aktiv idag, varit ute o joggat, var  i skolan, handlat en massa o hjälpt Lisa m att installera Office på hennes nya data.... Det värsta är att jag borde göra en massa nu,städa plocka o dona, men jag e så fuktansvärt trött så inget vettigt blir nog gjort, give me some ork pls...

Ååååååå det absolut bästa idag var när jag var o handla, en dam, hm säger man så, lr ja hon var la mellan 40-50 år iaf.... Hon kom fram till mig där jag sprang runt bland hyllorna o letade efter det jag skulle handla oxå så sa hon, Ursäkta, jag ville bara säga att du är så söt, man kan inte sluta titta på dig! Jag blev aninges förvånad o bara tittade på henne en stund, sen tror jag nästan att jag skrek TACK o sken upp som en sol ;p....Fy så glad jag blev, tänk sådär borde man själv göra varje gång man verkligen tycker att nån e söt, snygg vacker eller vad det nu kan vara, men jag e nog alldeles för feg ;P Hon förgyllde min dag, det kände genast hur självförtroendet började klättra hahhahhahah..... TACK igen!


Over and Out!!!

Go morron go morron :p

Eller tjaaa det är kanske inte morgon längre, men jag kom inte på nån bra rubrik sååååå..... Denna morgnen började som gåradagen m en jogging tur, var inte alls lika jobbigt idag som i går, gött! Snart ska jag bege mig av till skolan, terminens första förläsning ska bli spännade, hoppas att den är intressant! Jag har förläsning mellan 13.15-16, sen ska jag åka till flygstaden m Goofy, vi ska shoppa massa mat o hämta hennes data, skoj, venne hur skoj det blir ikväll bara då jag ska fixa i ordning hennes data, jag datasmart, hmm ja mer än henne iaf ;p.....  Lite lessen i ögat är jag idag, skulle nämligen plocka fram lite kläder som jag skulle ha på mig o upptäckte då att mina fiiiiina Nudie jeans är borta, vart e dem, jag ville jue ha dem på mig idag, vände upp o ner på min garderob utan att hitta jeansen..... Får ringa Maja senare under dagen o be honom vände upp o ner på sin garderob utifall att jag glömt dem där, hoppas hoppas!!!!

Nej nu springer klockan iväg, ha en underbar dag mina små rumpnissar!!!


Over and Out!!!


Min sista måltid ;p

Här sitter jag o det kurrar i magen vill jag lova.... Min mage är van att få mer mat än vad den fått idag, stackars... Det kommer nog ta ettag för min kropp o vänja sig, men det är det jue värt ;D

Idag har jag ätit:

Innan jogging turen: 1 banan

Frukost/lunch: En tallrik mild vanilj yoghurt m banan, en käckemacka utan pålägg :( o 1 ägg.

Mellis: 1 Banan

Middag: Det som fanns kvar av resterna sedan igår (dock ytterst lite :( ), dvs Thai Röd Curry kyckling utan ris, mums vill jag lova.

Kvällsmellis: 1 banan o ett päron

Jag har bokstavligt talat hällt i mig vatten hela dagen eftersom det mättar o är bra för kroppen.....

Just nu längtar jag till igår eftermiddag då min sista måltid var Thai Röd Curry kyckling m ris o dryck Pepsi.........





Om ni har några goda smalmatsrecept som ni vill dela med er av så skulle ni göra mig väääääääldigt glad!!!


Over and Out!!


Jag=Banan?!

Hmmm, Goofy sa till mig igår att jag lika gärna skulle kunna vara en banan, hon menade troligen att jag ofta äter bananer, detta är verkligen inget som jag tidigare tänkt på.... Men så nu när jag satt i min soffa och åt just en banan, så tänkte jag, hmmm undra hur många bananer jag ätit i dag, efter en snabb summering kom jag fram till att det var fyra, är det mycket?! Hur många bananer om dagen äter ni? Jag tycker iaf att det är bra de där gula böjd sakerna, det är goda o de mättar rätt bra! Jag vill tacka jorden, lr personen lr vad fan det nu var som försedde jorden med bananer......

Over and Out!!!



Det var det det...

Jaha så hade nästan hela denna dagen gått, sjukt snabbt har den gått oxå trots att jag klev upp tidigt, märkligt... Imorse var jag ute o joggade vid nio, fy bläää o tvi så jobbigt det var, men det är bara o nöta, påt igen imon bitti, ingen rast ingen ro ;P Sedan så var det jue intro i skolan o tiden som var uttsatt var mellan 13.15-15.00 så ganksa soft, men det visade sig att intron bara varade i 25 min o sen fick vi gå hem, aninges förvirrade må jag säga, nästan så att jag var mer förvirrad efter intron men det släpper nog när vi kommit in i kursen lite mer hoppas jag :)  Dock har vi en hel del att läsa denna kursen, en hel drös av barnböcker, hade jue känts lättare om man fick läsa dem lite hur man ville isf kunde jag jue  börja nu, men nej nej varför göra det lätt när det kan vara svårt,.....Det var iaf väldigt roligt o träffa mina fina Halmstad flickor, jag har saknat er ska ni veta, skoj att det är ny termin så jag får träffa er en massa ;D Vad har mer hänt i dag, hm inget av värde lr jo, jag har hjälpt Goofy o köpa ny data, hoppas hon kommer trivas med den, svårt att inte göra det m tanke på hur hennes gamla ärvda är hhehehhheh..... Nu tänkte jag ta o styra upp mitt liv i min nya kalender hörreni men see ya.......


Over and Out!!!



1 September

Denna dagen betyder en hel del för mig, imorse så var jag ute o joggade vilket inte hör till vanligheterna ;), men det ska bli en av mina vardagsrutiner iaf! Den 1 September betyder oxå skolstart för mig, lite läskigt, för nu är det bara tre terminer kvar, men det ska även bli riktigt skoj, verkar som vi ska börja med en intressant kurs som innebär att vi ska läsa en del barnböcker, spännade ska det bli vill jag lova. För det tredje så är detta en speciell dag för att två av de bästa människorna i mitt liv, dvs Maja o mamma börjar nya jobb i dag, jag önskar dem all lycka, o slänger i väg en varsin lyckospark till er!!! Nej ni, nu ska äta o packa, see ya later!!!


Over and Out!!!

RSS 2.0