Valborg och helgen!

Ja som utlovat kommer här ett längre inlägg om min Valborg och helgen som varit.

Min Maja kom i tisdags o stannde tills på fredagen, vi hann m massa mys o friade Valborg på Bolmens m grill, alkohol, trevligt folk o kubb mkt trevligt men dåligt väder. Sedan gick vi hem till mig en sväng innan jag, Lisa o Johanna gick till Bulls uteservering.

I fredags kom Malin o Mia ner o vi roade oss m o njuta av solen på Cafeets uteservering m massa snack om allt mellan himmel o jord! Vart dock en lugn kväll o vi gick hem vid 24 tiden, för att vi hade en låååång lördag framför oss!

Lördagen började med en sväng på stan o M & M shoppade lite, jag hade dock ej råd snyft! Sedan begav vi oss till Tylösand där vi var o tittade på Rodedendronparken o hittade en helt underbar liten strand, där låg vi o njöt m en glass i handen, sedan tog vi en promenad o tittade på allt det andra som Tylösand har att erbjuda, jag säger bara livskavlitet när den är som bäst! Det var bröllop på en av klipporna,  det var precis så som jag en dag vill gifta mig dock i Sthlms skärgård m alla goa männsikor i mitt liv! Sedan så fick de en liten guidad tur av Halmsatd i by car, jag visade Östra stranden där jag bodde först (ush dåliga känslor), högskolan, flygstaden, slottet o ja lite annat.
Sedan begav vi oss hem till mig för att göra oss vackra inför kvällens festligheter, spelade spel o snackade strunt o efter ettag kom Lisa o Hanna o joina oss trevligt! Vi begav oss ut i den mörka natten o våra fötter styrde till Mårtessons där vi shakade as :), hade riktigt skoj o det var lagom mycket folk. Ja åsså i morse så åkte flickorna hem, de åkte min bil hem för att det var helt omöjligt att få tag i biljett hem både, m flyg och tåg.

Ja jag måste säga att jag har haft det bättre än bäst de senaste fem dagarna. Skrattar alltid så mkt m Malin o Mia o de är så lätta o umgås m, helt underbara flickor.

Ja resterande av dagen har jag spenaderat m Lisa o Hanna i P-parken, där vi åt pizza o glass o njöt av solen, jag älskar verkligen denna o kommande årstid, underbart!!!!

Ja det var mina senaste dagar i skrift, Vad har du gjort i Valborg/helgen?

Ordet är ditt

Ordet är ditt:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Lämna ett avtryck här:

Trackback
RSS 2.0