Ååååååå

Att han alltid ska vara sån tidsoptimist..... Ska det inte vara så att det är killen som ska vänta på tjejen för att hon sminkar sig o sånt???? Nej i mitt förhållande är det tvätom. alltid samma visa :) Men lika bra o le har jue prövat MÅNGA anadra metoder men de funkar ej på Maja....

Jajjaj nu ska vi iaf ge oss av mot Eurostop!!!!


See ya...


Ny dag...

Ja go morron gott folk...

Inte så arg som jag hade förväntat mig än, Maja sa " men det hjälper la ej o va arg vi får la fixa en ny" klok som en bok e han minsann. Men som ni vet så e jag jue envis o wn riktigt argbigga IBLAND så lite arg måste jag nog vara...

Ändrade planer för idag, blir n tur i Eurostop för inhandling av grillmat o alkohol efter det är det tänkr att vis ska cyckla ut till Östra stranden o ta en glass o Johannas kiorre... Sen blir det hem fixa fixa till mig lite  inför kvällen festligheter hehheh....

Ha en skoj valborg alla (3-5) mina läsare!!!

Försöker gud säga mig ngt?!

Jag ringer till Maja börjar bli lite smått orolig för vart han tagit vägen. (Ingen fara dock han var 1 mil från Halmstad)

Sånt här händer bara i filmer inte i verkligheten, varför varför VARFÖR??? Vad ska jag nu göra...

Jag lägger på m Maja o ska stoppa ner mobilen i fickan o den plumsar rakt ner i toaletten ( skulle kissa vad gör man annars på toa :)

Jag vet att min mobil e kass o att jag borde bytt ut den för länge länge sen men nej jag har inte gjort det... Nu MÅSTE jag fixa en ny mobil o det är fort, har jue ingen hemtelefon...Fy så jobbigt o inga nummer kvar efetrsom både mobilen o simkortet värgar fungera... Hur ska folk kunna nå mig o jag alla viktiga människor i mitt liv, ush detta kommer kännas ännu värre imon..


Snälla tyck lite synd om mig, kommer troligen kännas lite bättre då..........................


Gahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag e så arg nu... Finner inga ord!!!!!


Hemma igen....I väntans tider...

Ja nu var jag hemma igen... Var o åt en sjuuukt mumsig Kvibille späckad fläskgilè m potatisgratäng o  drack ett mkt gott rött vin till detta. Detta gjordes m sju andra goa flickor ikväll, Efter middagen så gick jag, Lisa o Johanna till en utesevering o tog oss ett glas extra mkt trevligt! Enna goa tösser ni är tjejer!!!!

Ja snart borde min Maja komma, han åkte från Sthlm vid 1830, men har stannat i Södertälje på vägen o antagligen ätit sig ngt oxå så nog därför det tagit sån tid. 

Ja, morgondagen bjuder även den på massa trevligheter. Vi lär jue gå en sväng på stan jag o Maja o shoppa lite trevligheter. Sen bär det av för att inhandla grill o diverse tillbehör som ska avnjutas i solen på Bolmens, därefter blir det nog kubb o annat för att slutligen hamna på ngt uteställe här i Halmstad för o roa oss kungligt!

Ja får la se om jag lyckas få till ngt inlägg imon, som sagt jag e jue inte så bra på att göra massa saker på en dag :)

Sov gott o Dröm sött!!!

För er som är nyfikna...

Så kommer här en liten presentation av mig!

Namn: Sandra

Ålder: En glad tjej på 25 vintrar hhahhah

Civilstånd: Förhållande sedan 4,5 år (vart osäker nu) m Maja=kille. Dock har vi distansförhållande idag. En mamma o en pappa o de fyra bästa syskonen på jorden :)

Bor: Uppvuxen på Värmdö som ligger utanför Sthlm, men bor sedan 2 år i Halmstad.

Favorit årstid: Självklart sommaren, finns inet bättre än värme.

Favoritfärg: Röd

Om mig: Ja mina positiva sidor skulle nog kunna vara att jag är glad, social och snäll (säkert någon som misstycker). Negativa sidor skulle då bli envis, dryg (bara ibland dock) och ärlig (för många uppfattas nog min ärliga sida mer som negativ)

Allmänt: Tycker allra bäst om att umgås med min Maja, min familj och mina vänner, Därefter kommer nog vistas i Sthlms skärgård på sommaren, mat (är det bästa som finns) och sist men inte minst kommer nog njuta älskar att NJUTA!!!

Ja jag har la glömt en massa nu men det var nog en bra sammanfattning iaf!

Over and out!




Stress

Fy... Jag fungerar verkligen uruselt under stress ingeting blir som det ska...Jag är inte van vid o ha massor o göra under en dag...Två saker som typ skola o data funkar utmärkt., tycker om mitt lugna tråkiga liv :)
Idag har det vart skola, träning, städning och disk o än är inte dagen slut...Ska ta snart gå o duscha för att sedan träffa upp ett gäng goa brudar på stan för lite middag kvibille späckad fläskfilè m potatisgrantäng mums, sen ska jag gå o posta ett paket inte varje dag man gör det minsann:) o sen runt 22 tiden så kommer min Maja ner, är lite arg på honom dock men det brukar gå över rätt fort, tur att jag inte är så långsint!


Jjajajja nu får jag la ta tag i det sista!

I`m back....Here to stay?!

Hej hoppsan i galoppsan!!

Ja..Ryket sprider sig fort tydligen (om dig asså min kära blogg) Ingen skulle jue få veta föräns om en månad när du var det finaste bloggen på markanden :) Men ja nu vet jue iaf ett tital personer om dig så jag får la bjuda till lite!

Ja som sagt e bloggen under uppbyggnad, Lisa o jag jobbar på :) (mest Lisa) Så om ni har några ideer om vad man kan göra eller tror att ni är till nån hjälp får ni JÄTTE gärna tipsa mig om hurman gör o sånt!

Ja denna vecka blir minsann intensiv men ack så rolig! Kväll kommer min Maja o på frdag dyker Malin o MIa upp ska bli sköj! Hoppas bara på fin fint väder så att vi kan vara ute, vill jue visa hur fint Halmstad är!

Just komit hem från träning m Joahnna, fy så jobbigt det var men en eloge till oss för vi e så duktiga har varit det i 2 hela dagar nu :)

Nej nu ska jag ta o städa för här ser ut som Hiroshima!

Är ni riktigt snälla så kanske jag bjuder på ett inlägg till efeter städ o dusch!!

Ha det gott mina goa läsare!!!


Första inlägget...Och sista?

Jaha....Varför? Ja varför har jag skaffat mig en blogg????
Ja den frågan kan jag inte svar på, kul nej skulle inte tro det! Tycker iof att det ska bli kul att skriva av mig lite...
Men Fy sikket jobb redan nu o ja så mkt jobb kvar o göra.... Ja vi får  la se hur länge detta håller eftersom mitt tålamod inte är det bästa så skulle min tid som bloggerska skulle kunna hanmna i Guiness Rekord bok under rubriken "Sämsta bloggerskan i världhistorien" Ja men det kan jag bjuda på, har jue iaf testat då!


Jajjaja hej så länge, kanske höres igen den som lever får veta!!!

Välkommen till min nya blogg!

Testing! :)

RSS 2.0