Sevärt

Igår var d ju som ni vet söndag, söndag innebär söndagsfilm m mina killar! Igår såg vi en film som var bra lr skulle nog snarare vilja säga att filmen var fin, inte ofta vi ser fina filmer eftersom att majoriteten av filmsällskapet betår av testosteron, vilket lite för ofta innebär blod, svett o pang o pang.
Men för er som gillar fina filmer se filmen Water for elephants




Over and Out!!!

Vad blir det till middag?

Här hemma lagas d oftast samma maträtter, jag skulle tippa på att d e mellan 10-15 rätter som lagas, hur är d hemma hos dig?
Men ibland så slinker d in en ny favorit o en av dem tänkte jag dela m mig av till er. Måste säga säga att denna rätt är mkt mumsig! Det är även en lätt o snabblagad rätt :)
lax
lax
recept lax
Bilder lånade från http://www.tidningskungen.se/linnherbertsson/
Hoppas ni haft en fin start på veckan!
Over and Out!!

Härliga minnen, saknade människor...

Fina Fina ni, ni har verkligen fångat mitt hjärta! Jag saknar er massor, önskar sååå att ni fanns på närmareavstånd!
Over and Out!!

2012-01-13

Dina möjligheter till framgång står i direkt proportion till hur mycket glädje du får ut av det du gör. (Michael Korda)

Over and Out!!

Djungeln...

Jag har eller kankse snarare skulle säga lider av dålig syn.. Dock så bekom inte min dåliga syn mig så mkt förrän i Aug 2011, för fram tills dess använde jag linser i princip varje dag o d funkade prima... Men nu har jag gått i glasögon i princip varje dag sedan i okt, för så fort jag anänder linser så protesterar mina stackars ögon jätte mycket :( Så därför är jag nu på galsögon jakt, jag har hittat en sida som man kan låna hem 6 par glasögon för o prova, mycke svårt d där ska jag säga er, modern...eller klassisk...Våga... eller Våga inte...
Vilken tycker du e snyggast, eller frågan e snarare vilken tror du jag i snyggast i?!
Over and Out!!!

T.G.I Torsdag :)

Äntligen helg, känns som denna vecka varit väldigt lång även fast d bara varit fyra arbetsdagar.. Kan ju iof bero på att Oskar inte varit hemma o jag varit lite halv krasslig... Men nu e den här, den underbara helgen den inleds med en AW på Bulls m mina goingar Tiina o Johanna, god mat, gott att dricka o d bästa sällskapet :)
Trevlig helg alla Goingar :)
Over and Out!!!

Sandra the It Girl

Då var d gjort, nu är även Sponge med Iphone, bättre sent än aldrig :)
Hemklickad, en helt ny värld kommer att öppna sig nu har hört ;)
Over and Out!!!

2012

Då var år 2012 här, tiden går verkligen galet fort o det sägs att tiden går fortare ju äldre man blir.. I år blir jag 29 år, jisses känner mig inte en dag äldre än 23, men men bara att acceptera ingen ålderskris än iaf ;)
Ett nytt år, är ett oskrivet blad, delvis iaf, kan undra om det kommer ske någon större förändring i mitt liv detta år...
Planer 2012:
En resa till Florida
Ett par resor till Stokholm
4 veckors semester i sommar
Visoner 2012:
Planera, o påbörja/bygga hus
Ta ett steg vidare i karriären
Over and Out!

RSS 2.0