Sex år...

Fick häromdan ett meddelade från en gammal kompis från Högskolan, hon skrev att det nu var sex år sedan vi började läsa BMANO F-5, Barn Matematisk och Naturorienterade ämnen från förskolan till femman... 
 
Verkligen sjukt hur fort tiden går, mycket mycket har hänt under dessa sex åren, men kankse egentligen inte är så konstigt då sex faktiskt är en rätt så lång tid... En del har flyttat från Halmstad, förhållanden har tagit slut och nya har tagit vid, arbeten har för vissa bytts ut mot nya, kärleken har tagit far och idag är alla sambo i lägenhet eller hus, förlovningar, giftemål, barn har berikat någras liv  :) Livet helt enkel livet lever!
 
 
 
3,5 år av mitt liv som jag för alltid kommer att minnas med ett leeende på läpparna, Tack för det tjejer :) Vänskap som jag idag räknar som familj har jag vunnit, det är kärlek det :) 
 
 
Over and Out!!!
 
 
 

Dag 14

En TV-serie jag följer....:)
 
Jag följer en hel del serier, men nu börjar en efter en lägga ner, trist :(  
En av mina favoriter serier är Private Practice    :)
 
 
 
Jag tar gladeligen emot tips på bra serier då som sagt flera av de jag tittat på slutat :( Gillar serier som Gossip Girl, Desperate, Greys osv, kanske lite typsika tjejserier ;)
 
Over and Out!!!

Förbannade odjur!!

All ära åt sensommar värmen vi fått, men fy fan för dessa hemska jävla vidriga äckliga förbannade flugor, tror de kallas för bananflugor!!! Spelar ju fan ingen roll hur ofta man går ut m soporna, torkar o städar, så fort d är varmt mer än en vecka så visar de sina fula trynen... Jag brukar inte vara så anti smådjur och kryp men gud, dödar dem ska jag säga er att jag gör m ett leende på läpparna!!!
 
     
 
 
Over and Out!!!

RSS 2.0