Lika som bär

Jag förlorande just ett vad mot O, 50 kr fattigare, jag var verkligen säker men icke....Min gissning var på att Läckberg var med i Högklackat som nyss gick på SVT1, O var helt säker på att d inte var hon men kunde inte komma på namnet på damen i fråga... Rätt svar var Mede!
Lika som bär om ni frågar mig!
Trevlig Helg Fina ni :)
Over And Out!!!

Florida´s Guldkorn

Bättre sent än aldrig... Tänkte bjuda er på de absoluta godbitarna från våran resa
till USA och Florida :)
Det bästa resesällskapet, tillsammans med vårat vrålåk :)
Ett besök i Everglades, riktigt mäktigt att åka fläktbåt i träskmarken bland krokodilerna. Som ni ser höll jag i en liten rackare oxå, bilden ljuger jag var inte alls rädd ;)
Kennedy Space Center, var rätt mäktigt och stort :)



På Buffalo Wild Wings, åt vi den godaste hamburagen jag någonsin ätit!


Sea World och alla dess djur och sevärdighter var enormt :)

Insåg just nu att det blev lite mkt o ta allt i ett inlägg så håll tillgodo så dyker det upp en part 2 när ni minst anar det :)

Over and Out!!!

Tips

Jag lägger en del pengar på mitt hår, eller ja på hårprodukter till mitt hår. Varje gång jag tvättar håret så använder jag jaaa shampoo såklart, inpackning och i det handdukstorkade håret ett vårdande serum, jag inbillar mig att detta gör att mitt hår som ständigt plattångas mår prima. Nu är jag rätt nyfiken på två för mig nya produkter, någon som testat nån av dessa?!
Jag kan dela med mig utan två tips till er som gör underverk med mitt hår.....
Värmeskyddande serum och mirakelinpacking :)
Over and Out!!!

Hjälp sökes!

Jag blir galen på Blogg.se!!! När jag skrivit ett inlägg m "mellanrum" mellan styckena så ser d ok ut innan publicering men inte efter, nej då sitter helt plötsligt hela texten ihop.... Nån som vet hur man löser detta?!
Sen d här m bilder, ja d blir ju heller aldrig bra... Och mobilblogga, sicket projekt.....HJÄLP NÅGON?!
Over and Out!!!

Söndag

Helgen har gått fort i vanlig ordning, gårdagen började på Ullared tillsammans med O, d e verkligen galet där nu för tiden, blir svettig bara av tanken men men vi  fick m oss en hel del "bra att ha" med oss hem, sen fick två våriga sjalar o ett par nagellack i härliga färger fick flytta in hos mig oxå :)
Kvällen spederades hos bästa familjen Mellden Sandmark, lika mysigt som alltid, det spelades spel, pimplades vin o skarattades kvällen lång, alltid lika trevligt :)
Imon e d dags för jobb igen, puuuh känner mig inte helt hundra men inte jättesjuk heller, jobbigt läge d där, vill blir frisk omedelbums TACK!!!
Hoppas ni haft en härlig helg alla fina <3
Over and Out!!!

Host, prosit, Hoooost...

Hello ni tappra där ute, roligt att ni är en liten nätt skara som kikar in här varje dag, värmer en sjuklings hjärta :) Ligger här hemma, o hostar, nyser o snorar som bara den... Är inne på fjärde dagen nu o börjar bli galet rastlös, har missbrukat serier, o studerat bloggar o Fb så att ögon snart ploppar ur skallen på mig...

Mycket men ändå så lite har hänt sen sist, men d stora är nog iallafall, att jag numera e fästmö (sjukt fullt ord om ni frågar mig) men men så är fallet o jag e en mycket lycklig fästmö ska ni veta, för jag har ju världens bästa fästman (ett kankse ännu fullare ord).
På en Pir, i Key West Florida, fick en överraskad men ack så lycklig Sponge säga Jaaaaaa :)
Ha en Go helg :)
Over and Out!!!

RSS 2.0